Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului: „Sunt atât de debusolată şi amărâtă”

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului: „Sunt atât de debusolată şi amărâtă”

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului. Elena este sfâşiată de durere şi abia îşi mai găseşte cuvintele. Cu toate acestea, a dorit să lămurească toate informaţiile apărute în presă, vizavi de starea de sănătate din ultima vreme a artistului.

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistuluiAlte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021. Au apărut …Prietenul de suflet a lui Benone Sinulescu, declaraţii cu ochii …

„Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită.

Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer.

A făcut pneumonie de aspiraţie în ultimul moment, care cu toate perfuziile şi cantitatea de oxigen pe care i-au dat-o concentratoarele, nu a reuşit să elimine acea flegmă care s-a depus în gâtul lui şi care pur şi simplu i-au blocat căile respiratorii.

Citeşte şi: Motivul pentru care Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii

El avea şi probleme cardiace. Nu a putut fi operat, i s-a recomandat doar tratament medicamentos. A urmat sfaturile medicilor, chiar se recuperase după perioada din vară, dar a apărut această pneumonie care i-a pus capac.

Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult.

Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui.

În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea„, a declarat Elena Sinulescu la Teo Show.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV