Soția lui „El Chapo” și-a recunoscut vinovăția. Emma Coronel riscă să ajungă la închisoare

Soția lui „El Chapo” și-a recunoscut vinovăția. Emma Coronel riscă să ajungă la închisoare

Soția lui „El Chapo” și-a recunoscut vinovăția. Emma Coronel riscă să ajungă la închisoare. Potrivit documentelor judiciare prezentate la un tribunal din Districtul de Columbia, acuzarea cere, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, achitarea sumei de 1,5 milioane de dolari.

Soția lui „El Chapo” și-a recunoscut vinovăția. Emma Coronel riscă să ajungă la închisoareAlte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Un fost șef de stat e în stare critică. E în greva foamei …Austria va intra în lockdown total din cauza COVID-19. Autorităţile …

Solicitarea Procuraturii intervine înainte de pronunţarea sentinţei împotriva Emmei Coronel, prevăzută pentru 30 noiembrie, după ce aceasta trebuia iniţial dată la 15 septembrie. Din 10 iunie, Emma Coronel, în vârstă de 31 de ani, se află în detenţie, după arestarea sa pe Aeroportul Dulles din Virginia în luna februarie.

Soţia lui El Chapo a fost arestată pe un aeroport din SUA. Fosta regină a frumuseţii l-ar fi ajutat pe criminal să evadeze!

Emma Coronel, care deţine dublă cetăţenie americană şi mexicană, şi-a recunoscut vinovăţia la trei capete de acuzare. Astfel, ea s-a declarat vinovată de infracţiunile de conspiraţie pentru trafic de cocaină, heroină, marijuana şi metanfetamină în SUA şi spălare de bani, pe lângă alte delicte legate de operaţiuni financiare prin intermediul proprietăţilor comerciale şi rezidenţiale ale lui „El Chapo” în urma căsătoriei sale cu celebrul şef al Cartelului din Sinaloa. Se precizează, de asemenea, că după căsătoria sa cu „El Chapo” în 2007 şi până la arestarea ei, la 22 februarie 2021, Emma Coronel a beneficiat de câştigurile din traficul de droguri realizat de soţul său.

Cu toate acestea, conform înţelegerii la care a ajuns apărarea lui Coronel cu Procuratura în iunie, se consideră că soţia lui „El Chapo” a fost „o participantă marginală” la activităţile legate de traficul de droguri, punându-se accentul pe „acceptarea responsabilităţii sale”, astfel încât s-a propus o pedeapsă cu închisoarea mult mai mică decât cei zece ani prevăzuţi minimum pentru astfel de infracţiuni.

Casa, din care a fugit El Chapo printr-un tunel subteran, este vândută la tombolă de Guvern. Cât valorează „fortăreața” legendarului traficant de droguri

Joaquin „El Chapo” Guzman era considerat cel mai mare traficant de droguri din lume, până la arestarea sa în 2016 şi extrădarea lui în SUA, în 2017. Condamnat în iulie 2019 la închisoare pe viaţă, el îşi ispăşeşte sentinţa într-un centru de detenţie de maximă securitate din Colorado.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV