Bilanţ vaccinare 20 noiembrie. Numărul persoanelor vaccinate anti-COVID, în scădere

Bilanţ vaccinare 20 noiembrie. Numărul persoanelor vaccinate anti-COVID, în scădere

Bilanţ vaccinare 20 noiembrie. Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 20 noiembrie a.c., ora 17.00, este următoarea:

Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

O nouă variantă de COVID-19 a fost depistată în România. …Cum vor sărbători românii Crăciunul şi Revelionul. Raed …

Numărul persoanelor vaccinate anti-COVID în 20 noiembrie este mai mic decât cel din ziua precedentă (90.476).

Astfel, peste 1,3 milioane de persoane au făcut doza a treia a vaccinului anti-COVID-19. Datele CNCAV arată că 7.157.037 de persoane au fost vaccinate cu schema completă împotriva COVID-19.

Bilanţ vaccinare 20 noiembrie. Reacţii adverse

De asemenea, autorităţile sanitare susţin că au fost raportate 19 reacţii adverse în ultimele 24 de ore.

Citeşte şi: Cum vor sărbători românii Crăciunul şi Revelionul. Raed Arafat spune dacă vor fi sau nu restricţii

Un număr de 2.697 de cazuri noi de COVID au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 214 decese, dintre care 43 anterioare intervalului de referinţă, a informat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică.

Institutul Naţional de Sănătate Publică informa vineri că, în ultima săptămână, 69,7% din cazurile confirmate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate la persoane nevaccinate anti-COVID. Restul, adica mai bine de 30 la suta se înregistrează in randul persoanelor vaccinate.

De asemenea, din păcate, creste şi numărul de decese printre persoanele imunizate, mai bine de 10 la sută din decese s-au produs la persoane vaccinate, deşi la începutul acestui val patru, procentul abia depăşea 1 la sută.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 20 noiembrie. Cel mai scăzut număr de infecţii din această săptămână, dar numărul morţilor se menţine peste 200

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV