Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului: „A făcut o pneumonie de absorbţie, cum fac bebeluşii”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului: „A făcut o pneumonie de absorbţie, cum fac bebeluşii”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului. Ionuț Pavel transmitea anul trecut că artistul își poate pierde viața oricând, pentru că nu fusese transferat la spital.

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia lui Benone Sinulescu cu Irina Loghin. „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste”Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de …Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul …

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului

Acela a fost momentul în care s-a rupt legătura cu familia cântărețului, mai ales având în vedere situația tensionată care s-a stabilit între el și soția regretatului artist, Elena Sinulescu.

”Avea o evoluție favorabilă. Din păcate, acum câteva zile, ghinion, a făcut o pneumonie de absorție, o chestie pe care o fac de cele mai multe ori bebelușii.

Stând în pat, stând pe spate, încercând să mănânce ceva, cine știe ce s-a întâmplat. Nu am decât un cuvânt, excepțional. Deci asta este Nea Beni pentru toți prietenii lui, excepțional. Om bun, curat…”, a povestit Ionuț Pavel, potrivit Antenastars.ro.

Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani lăsând în urma sa multă durere în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și i-au ascultat cântecele. Artistul a murit ieri, iar azi trupul său a fost deja depus pentru un ultim omagiu.

Soția interpretului de muzică populară a anunțat că trupul neînsuflețit al artistului a fost momentan depus la o casă mortură din Arad, urmând ca duminică dimineața la ora 08:00 acesta să fie transportat către Filarmonica din Arad, acolo unde oamenii pot veni să-i aducă un ultim omagiu.

După ce va fi depus sicriul la Filarmonică, oamenii pot veni să-i aducă un ultim omagiu, urmând ca imediat după orele prânzului coregiul funerar să se îndrepte spre Cimitirul Eternitatea, acolo unde artistul își va dormi somnul de veci. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV