PSD şi PNL au bătut palma. Nicolae Ciucă: „99,99% ne-am înțeles. Mâine seară închidem negocierile”

PSD şi PNL au bătut palma. Nicolae Ciucă: „99,99% ne-am înțeles. Mâine seară închidem negocierile”

PSD şi PNL au bătut palma. Nicolae Ciucă, care a condus delegaţia PNL la negocieri, a anunțat, sâmbătă seara, că cele două formaţiuni s-au înțeles în proporție de 99,99%.

PSD şi PNL au bătut palma pentru formarea noului GuvernAlte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Marcel Ciolacu păstrează suspansul privind rezultatul negocierilor …Scandal la negocierile PNL – PSD pentru noul Guvern. Liderii …

Negocierile se vor finaliza mâine seară, când cele trei formaţiuni care vor forma noul Guvern vor revedea programul de guvernare.

”Am finalizat programul de guvernare, acordul politic, partea de conținut cu premier psd și PNL, mâine ne revedem și mâine seară închidem negocierile. Este vorba despre a revedea programul, s-a închis și capitolul pe justiție”, a spus Nicolae Ciucă.

Citeste si Scandal la negocierile PNL – PSD pentru noul Guvern. Liderii partidelor nu se înţeleg pe desfiinţarea SIIJ şi împărţirea ministerelor

De ce a lipsit Florin Cîțu de la negocierile pentru formarea noului Cabinet.

Reamintim că Florin Cîțu a absentat, sâmbătă, de la negocierile pentru formarea noului Guvern, după disputele de la întâlnirea de vineri pe marginea împărțirii ministerelor. Potrivit surselor liberale, şeful PNL a decis să-i paseze această responsabilitate generalului Ciucă pentru a nu mai fi acuzat că blochează o posibilă înțelegere între cele două partide. În plus, Cîțu ar vrea să îi ofere lui Nicolae Ciucă libertatea de a-și negocia structura guvernului, libertate pe care el nu ar fi avut-o pe vremea când PNL era condus de Ludovic Orban.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV