Mihai Voropchievici a realizat matricea numerologică a lui Petrică Mîţu Stoian

Mihai Voropchievici a realizat matricea numerologică a lui Petrică Mîţu Stoian

Matricea numerologică este realizată în funcţie de data naşterii şi oferă indicii despre tot parcursul vieţii.

„Matricea numerologică este alcătuită din zi, lună şi anul naşterii. Pentru matricea numerologică, se fac operaţii de înmulţire, iar în final apare un cod. Se ia pe două axe, de la zero la nouă, câte numere sunt în numerologie, şi de la zero la 70. Vârsta de 70 de ani, este vârsta medie a speranţei de viaţă din ţara noastră. Din toate cele înmulţite, apare un cod, care reprezintă matricea personală a lui Petrică Mîţu Stoian.Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Survivor România 2022. Cine sunt vedetele care ar putea participa …Reacţia incredibilă a lui Kamara după ce au apărut pozele …

Vrei nu vrei, universul conlucrează şi îţi apar toate minunile acestea. Aici arată foarte bine, de la zero la 10 ani cu o influentă de jur împrejur. Era foarte volatil, foarte copilăros, dar se descurca fantastic. Imediat de la zero la 20 a intrat pe incindenţa lui cinci, cu factor neprevăzut. De acolo deja, el începea să facă nişte lucruri grozave. La 20 de ani era vizibil, iar cifra cinci nu ai cum să o ascunzi. La vârsta de 30 de ani a trebuit să muncească foarte mult ca din nou să intre pe incidenţa altei cifre de cinci. De aici începe expansiunea, până undeva la 50 de ani. Acolo era la apogeu, 50 de ani pentru el fiind incidenţa cifrei şase unde a apărut şi divorţul, după exact 16 ani de căsătorie.

Citeste si Horoscop 2022 – anul în care se schimbă tot: carieră, sănătate, dragoste. Ce zodii sunt mai expuse

A fost un ciclu de nouă ani care a funcţionat foarte bine, dar el având şapte cifre de destin, acest şapte i-a fost fatal pentru că nu a putut să ducă la al doilea ciclu de încă nouă ani ca să fie 18. La 16, s-a împiedicat, dar persoanele care au cifra şapte în destin sunt oameni care nu fac tam-tam, nu distrug„, a explicat reputatul numerolog în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Petrică Mîţu Stoian avea cifra destinului 7

„El a făcut într-un an de metal, acesta fiind anul şobolanului. Avea o inteligenţă extraordinară, era ieşit din comun ca intelect. Prindea foarte repede, dar avea şi o inclinaţie deosebită spre plăcerile trupeşti.

Petrică îşi făcea relaţii oriunde ar fi mers. Reuşea în absolut toate domeniile. Dacă nu ar fi făcut muzică, putea fi un alt profesor, să predea altceva. Era sensibil la boli contagioase şi afecţiuni respiratorii„, a completat Mihai Voropchievici.

Cum i-a influenţat destinul cifra zero

Mihai Voropchievici spune că oamenii cu zero în coada matricei sunt uşor influenţabili.

„Acel zero care este în coada matricei este debusolant, un om care care se învârte în jurul cozii. Oricine îl poate influenţa pe acest om, unul îi spune ceva, celălalt îi spune altceva. E atât de nesigur pe el, se lasă influenţat de o multitudine de persoane, iar în final poate să ia nişte decizii total greşite. 

El ca interpret se îngrija foarte mult, atât iarna, cât şi în perioada de toamnă. Era foarte grijului. Acum nu a mai fost grijuliu pentru că tentaţia de a se lăsa influneţat a fost mare. S-a dus să facă o terapie postcovid. Artistul a mers în gura lupului.

Ziua în care s-a întâmplat decesul este altă zi cu mai puţin noroc. O asociere mare de cifre aducătoare de lucruri neplăcute, de ruptură, de despărţire. Ziua 6 noiembrie 2021, avea o cifră de destin, patru, şi ştiţi şi voi că v-am spus de multe ori, cifra este şi acesta a abilităţii, dar în momentul în care îi forţezi limitele, e cifra morţii„, a mai spus Mihai Voropchievici, în emisiunea Adevăruri ascunse.

Citeste si Horoscop dragoste 2022. Ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Tragedie uriașă în România! PIERDEREA ESTE IMENSĂ

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV