Regina, la biserică. Elisabeta a II-a a mers duminică la botezul strănepoţilor săi

Regina, la biserică. Elisabeta a II-a a mers duminică la botezul strănepoţilor săi

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a fost văzută într-o jachetă şi cu o pălărie de culoare verde pal la bordul unui Range Rover la sfârşitul zilei, potrivit unor imagini publicate de presa britanică.

August Brooksbank şi Lucas Tindall au fost botezaţi într-o ceremonie privată la Capela All Saints, în domeniul regal Windsor, la aproximativ 50 de kilometri vest de Londra, scrie AP.Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este …Actorul Matthew McConaughey este împotriva vaccinării copiilor. …

Primul este fiul Eugeniei, fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei şi al regretatului ei soţ, prinţul Philip.

Al doilea este fiul Zarei Tindall, fiica prinţesei Anne, fiica Elisabetei a II-a.

Cei doi copii botezaţi, născuţi la începutul anului, sunt al 13-lea şi, respectiv, al 24-lea în ordinea succesiunii la tron.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a se simte foarte rău! Anunţ de la Palatul Buckingham

Starea de sănătate a suveranei, care domneşte de aproape 70 de ani, provoacă îngrijorare de când medicii au sfătuit-o să se odihnească, la 20 octombrie, şi a petrecut o noapte în spital pentru o serie de analize „preliminare” a căror natură nu a fost niciodată precizată.

Miercuri, regina Elisabeta a acordat prima audienţă în persoană din ultima lună, primindu-l la Castelul Windsor pe generalul Nick Carter, şeful forţelor armate britanice.

Până atunci, a fost nevoită să anuleze mai multe apariţii publice, dar a acordat, totuşi, audienţe prin legătură video.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a şi-a petrecut noaptea în spital. Este prima oară când a fost internată, în ultimii opt ani

Suverana urma să îşi facă reapariţia în public duminică trecută, urmărind de la balcon o ceremonie în memoria victimelor războiului, dar participarea ei a fost anulată în ultimul moment, palatul explicând că suferă de dureri de spate.

La sfârşitul lunii octombrie, regina Elisabeta şi-a mai anulat deplasarea la Glasgow (Scoţia) pentru conferinţa Naţiunilor Unite asupra schimbărilor climatice (COP26), unde prinţii Charles, moştenitorul tronului, şi William, fiul lui cel mare, au reprezentat familia regală.

Citește și…

Un doctor roman ne spune de ce nu toti membrii familiei se imbolnavesc de COVID, desi stau in aceeasi casa

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV