Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ: „N-am făcut faţă”

Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ: „N-am făcut faţă”

Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ. Prezentatoarea a fost căsătorită de mai multe ori, dar puțină lume știe că primul ei mariaj a fost cu Cristian Gheorghiță.

Avea 21 de ani când s-a măritat prima oară, dar căsnicia nu a durat prea mult, iar după trei ani au divorțat. Cu toate astea, moderatoarea tv spune că a fost dragoste sinceră între ei doi.Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

„Licoarea” care topeşte grăsimile ar putea înlocui …Lidia Buble şi Estera, în lacrimi la Asia Express. Ce veste …

Citeşte şi: S-a aflat ce salariu a avut Andreea Marin la „Surprize, surprize”: „Lazarov mi-a spus: Eu nu plătesc mai mult. Asta e piaţa din România”

Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ

Andreea Marin este de părere că la acea vreme nu era destul de matură, iar implicarea ei în proiectul „Surprize, surprize” a îndepărtat-o și mai mult de soțul său.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a declarat Andreea Marin.

Pierderea mamei la o vârstă fragedă a determinat-o pe Andreea Marin să caute ideea de familie perfectă și de a-și construi un cămin ideal alături de un bărbat adevărat.

„Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus Andreea Marin în cadrul emisiunii ‘În oglindă’.

 

 

 

Citește și…

„Rămășițele ei sunt zidite într-un perete” A fost găsit trupul Elodiei?! Dezvăluiri cutremurătoare!

Mama lui Tavi Clonda a rupt tacerea despre nora ei, Gabriela Cristea: „Asa a fost de la inceput..”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV