Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Eliminare-fulger în ediția de pe 22 noiembrie. O echipă îndrăgită a părăsit emisiunea!

Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Eliminare-fulger în ediția de pe 22 noiembrie. O echipă îndrăgită a părăsit emisiunea!

Câștigător ASIA EXPRESS. Eliza Natanticu nu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce le-a vorbit colegilor rămași în cursă.   „Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, cu lacrimi în ochi.

Câștigător ASIA EXPRESS. Eliminare-fulger în ediția de pe 22 noiembrie 2021. O echipă îndrăgită a părăsit emisiunea!Alte Articole

Smiley și Gina Pistol se despart?! Câți bani ar trebui să …

3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifreAnamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc! Ce a putut să spună …

Și Cosmin Natanticu a fost extrem de emoționat: „Aștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic!”

„A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul”, a spus Lidia Buble, emoționată.

Prima echipă care a primit cufărul cu o nestemată ascunsă în el a fost cea formată din soții Natanticu. Apoi, la finalul unei zile istovitoare, surorile Buble au primit de la Irina Fodor al doilea cufăr. Luni seară, Irina Fodor a dat al treilea cufăr. Încă de la primele ore ale dimineții, echipele au știut că Irina Fodor va oferi cel de-al treilea cufăr, în care se află ascunsă o nestemată ce poate să fie verde sau roșie. În funcție de culoare, echipa primește șansa de a rămâne în competiție sau este eliminată. Primii care au ajuns au fost soții Petre, urmați apoi de surorile Buble. Când Cuza și Emi au ajuns (pe locul trei), aceștia au fost mai mult decât convinși că ei primesc cufărul. Surpriza a fost mare atunci când au aflat că au scăpat și că sunt în semifinală! Prin urmare, al treilea cufăr a ajuns la echipa formată din soții Natanticu.

Cele patru echipe rămase în cursa de pe Drumul Împăraților au început cea de-a treia zi în Israel cu misiuni dificile, dar și cu un autostop neașteptat. Concurenții au fost provocați să îndeplinescă probe care le-au testat răbdarea, memoria, dexteritatea și nervii. După ce au umplut un borcan cu miere, echipele au plecat spre următoarea misiune. Ultima etapă a competiției a început aseară, pe Antena 1. Cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur la Asia Express- Drumul Împăraților au avut parte de o nouă zi plină de aventură pură în Israel, ultima țară a traseului. Misiunile au fost diverse, iar probele le-au testat puterea de convingere, rezistența fizică, dar și rezistența psihică, pentru că în acest moment al competiției provocările devin din ce în ce mai dure.

Citește și: Lidia Buble şi Estera, în lacrimi la Asia Express. Ce veste au primit cele două

 

Citește și…

Știrea Zilei! Medicul Valeriu Gheorghiță, avertisment GROAZNIC pentru toți cei care s-au vaccinat…

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV