Horoscop 2022. Cele trei zodii care vor avea parte de surprize plăcute pe plan amoros

Horoscop 2022. Cele trei zodii care vor avea parte de surprize plăcute pe plan amoros

Horoscop 2022. Pentru fiecare dintre noi deja din Noiembrie 2021 a început un nou ciclu și o nouă luptă, interioară mai ales. Pe tot parcursul noului an vom descoperi altfel de lucruri și altfel de valori și vom aprecia mai mult viața, banii, lucrurile concrete, coerența, puterea de concretizare, puterea de a rezolva lucruri și vom redescoperi pofta de viață, de lux, de bogăție și se vor accentua geloziile și invidiile, susţine astrolugul Mariana Sârbu.

Horoscop 2022. Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia. Relaţiile de cuplu trec prin cumpene în această iarnă

În plan subtil vom fi adesea observatori ai unor lupte între un rău mai mic și un rău mai mare, în sinea noastră sau în exteriorul nostru. Iar factori mai puțin benefici s-ar putea dezlănțui sub diferite forme în viața fiecăruia.Alte Articole

Ce avere au Andra Măruță și Delia Matache. Care e mai bogată: …

Horoscop săptămânal. Trei zodii vor avea zile grele, nimic …Horoscop Camelia Pătrăşcanu 22-28 noiembrie 2021. Tensiuni …

Lupta dintre bine și rău va delimita noi câștigători în ambele tabere. Iar cei coruptibili, ignoranți, pasivi sau ”adormiți” vor putea fi acoperiți de diverse neplăceri. Cei care mai speră în evoluție și în valorile fericirii ar putea duce lupte serioase pentru a-și păstra calitatea vieții. Cei care sunt mereu în căutare de vinovați, cei lipsiți de profunzime și cei acuzatori vor avea și ei lecții de personalitate.

Păstrarea aparenței nu va mai fi un avantaj și cei care până acum au preferat un astfel de mod de viață vor fi nevoiți să se schimbe. Lecții de personalitate vor avea și cei superficiali și cei care iubesc să se diferențieze de ceilalți.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Și dacă am ajuns la capitolul iubire, care sunt zodiile care vor trăi experiențe de neuitat din acest punct de vedere? Ei bine, cele trei aflate în vizor sunt chiar primele din zodiac: Berbecii, Taurii și Gemenii.

Horoscop 2022 Berbecii au parte de un an al transformărilor. Se pot apropia mai mult de chestiuni ce țin de spiritualitate, iar dragostea are un loc special în sufletul lor.  Astrologul Maria Sârbu anunță pentru nativii de foc o dragoste pe care o vor trăi în secret, departe de ochii lumii.

Horoscop 2022 Taurii au parte și ei de surprize pe plan amoros, doar că în cazul lor ar putea fi unele neplăcute. Pentru acești nativi, 2022 le poate aduce în cale un divorț. Asta dacă nu află unde greșesc mereu în relația lor și ce ar trebui să schimbe.

Taurii care momentan nu formează un cuplu sunt ceva mai avantajați. Ei pot schimba lucrurile în bine mai mult ca oricând.

Pe listă, după cum spuneam, sunt și Gemenii. Prima parte a lui 2022 îi va purta pe drumuri. Dragostea poate să apară oriunde pentru ei, mai ales dacă le place să călătorească.

Relația pe care Gemenii o au îi va ajuta să se evolueze pe toate planurile. Au de făcut multe schimbări. Devin mai implicați și mai loiali partenerului de viață, spune astrologul Mariana Sârbu.

Citește și…

Scandal după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Cine ar vrea să pună mâna pe jumătate din avere:

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV