Lidia Buble, trimisă în judecată pentru dare de mită. Vedeta a încercat să le dea bani polițiștilor pentru a scăpa de etilotest!

Lidia Buble, trimisă în judecată pentru dare de mită. Vedeta a încercat să le dea bani polițiștilor pentru a scăpa de etilotest!

Lidia Buble, trimisă în judecată pentru dare de mită. Vedeta a încercat să le ofere bani organelor de ordine pentru a nu o testa cu etilotestul.

Lidia Buble, trimisă în judecată pentru dare de mită. Vedeta a încercat să le dea bani polițiștilor pentru a scăpa de etilotest!Alte Articole

Smiley și Gina Pistol se despart?! Câți bani ar trebui să …

Percheziţii la domiciliul lui Cristian Dide într-un dosar DIICOT …Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe poliţiştii care au …

Potrivit Gândul, artista a fost trimisă în judecată alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond.

Tot episodul ar fi început în perioada stării de urgență din 2020, instituită după intrarea în pandemia de coronavirus. Artista se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, când ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Cei doi agenți, Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest.

Lidia Buble, care vorbea la telefon, pe speaker, cu un prieten, l-a întrebat ce să facă, în condițiile în care ar fi consumat alcool. Bărbatul de la celălalt capăt al liniei ar fi sfătuit-o să nu sufle și să încerce să le dea bani celor doi agenți de poliție.

Citește și: Lidia Buble s-a făcut de râs la Asia Express. Vedeta nu a știut să localizeze Marea Neagră pe harta României. „Mintea mea era blanc” VIDEO

După ce a închis telefonul, artista ar fi reușit să-i convingă pe polițiști să accepte o sumă de bani și s-o lase să plece. Fiindcă nu avea bani la ea, agenţii de poliţie ar fi acceptat să o însoţească până acasă, unde artista a constatadin nou că nu are bani cash. Din acest motiv a luat un card şi a mers la bancomat, de unde a scos suma promisă

Inițial, Lidia Buble a fost chemată la audieri şi ar fi scăpat de acuzaţii după ce ar fi dat declaraţii complete, deşi, în cazul dării de mită, legea spune că pentru a scăpa de vină persoana vizată trebuie să facă denunţul înainte ca autorităţile să se sesizeze.

Citește și: Lidia Buble şi Estera, în lacrimi la Asia Express. Ce veste au primit cele două

Citește și…

Scandal după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Cine ar vrea să pună mâna pe jumătate din avere:

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV