USR dă de pământ cu liberalii după ce ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL: O nouă mare victorie!

USR dă de pământ cu liberalii după ce ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL: O nouă mare victorie!

USR dă de pământ cu liberalii. Situația a fost ironizată și pe Facebook de deputatul USR Radu Miruță.

USR dă de pământ cu liberalii după ce ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNLAlte Articole

Smiley și Gina Pistol se despart?! Câți bani ar trebui să …

Victor Ponta s-ar întoarce în PSD pentru a ajuta la guvernare: …Dezastru în PNL. Un liberal a anunțat că aproape 20 de parlamentari …

„O nouă mare victorie a PNL#echipa câștigătoare. După ce a a pierdut funcția de premier pentru propria persoană și pentru partid 1 an și jumătate din cei trei până în 2024 funcția va reveni PSD, marele strateg-prizonier Florin Cîțu a cedat jumătate de ministere către PSD.

Ei bine, ministerele pe care la va avea în portofoliu PSD au avut în acest an 2021 bugete de 2,4 ori mai mari decât ministerele obținute la negociere de PNL. În total 150 de miliarde vs. 63 miliarde, iar situația va rămâne cam în aceiași parametri și pentru 2022”, a scris deputatul USR pe Facebook.

USR a anunțat deja că nu va vota guvernul PSD-PNL–UDMR. Dacian Cioloș sustine ca USR va conduce opoziția în Romania.

USR nu poate să gireze constituirea unui nou FSN care, din acest moment, va deține întreaga putere în statul român și știm ce s-a întâmplat atunci când PSD s-a mai aliniat și aliat cu PNL, care au fost efectele asupra funcționării statului și știm și ce s-a întâmplat atunci când PSD a fost la butoane în anii trecuți.

USR va conduce, din acest moment opoziția la acest bloc anti-reformator pentru că asta previzionăm că va fi acest guvern. E o coaliție din care face parte și PNL care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, din acest moment.

USR nu va vota un guvern capturat de PSD, un partid care a masacrat legile justiției și care a gazat cetățenii români pe 10 august, din păcate, liderii PNL abandonează orice speranță de reformă a justiției și legitimează un guvern care are toate premisele să revină la metode patentate de Nicolicea și Iordache.

USR devine principalul partid de opoziție și singurul partid care apără valorile cu adevărat liberale și europene. Vom folosi toate pârghiile să ne asigurăm că cele aproape 30 de miliarde de euro de care ar trebui să beneficieze românii chiar vor ajunge să finanțeze proiecte de modernizare așa cum ele sunt prevăzute în PNRR”, a spus Dacian Cioloș.

Citește și: Marius Budăi a făcut anunțul mult așteptat: Alocațiile și pensiile cresc cu 10%, de la 1 ianuarie. Vrem o rectificare bugetară imediat!

 

 

Citește și…

Știrea Zilei! Medicul Valeriu Gheorghiță, avertisment GROAZNIC pentru toți cei care s-au vaccinat…

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV