Adela Popescu, detalii despre botezul lui Adrian. Cine vor fi naşii micuţului: „Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru”

Adela Popescu, detalii despre botezul lui Adrian. Cine vor fi naşii micuţului: „Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru”

Adela Popescu, detalii despre botezul lui Adrian. Vedeta va organiza creştinarea fiului ei într-un mediu extrem de restrâns, doar familia şi apropiaţii. Legat de naşii lui Adrian, prezentatoarea de la „Vorbeşte lumea” a dezvăluit că vor fi prieteni foarte apropiaţi.

Citeşte şi: Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei. Cum au reacţionat fanii FOTOAlte Articole

Smiley și Gina Pistol se despart?! Câți bani ar trebui să …

Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: …Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. …

Adela Popescu, detalii despre botezul lui Adrian

„Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc! Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii.

Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie.

Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără„, a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

Adela Popescu, despre revenirea la emisiune la 2 luni după ce a născut

Adela Popescu a vorbit despre revenirea la emisiune la 2 luni după ce a născut. Prezentatoarea a subliniat că întoarcerea pe micul ecran nu a afectat programul bebelușului și nici procesul de alăptare. Radu Vâlcan o ajută foarte mult.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș.

Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, a mărturisit Adela Popescu.

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV