Bază militară a SUA din Siria, ţinta unui atac cu rachete. Nu au fost raportate victime

Bază militară a SUA din Siria, ţinta unui atac cu rachete. Nu au fost raportate victime

Bază militară a SUA din Siria, ţinta unui atac cu rachete. Surse locale citate de agenţia SANA şi de cotidianul The Jerusalem Post susţin că nu au fost raportate victime.

Bază militară a SUA din Siria, ţinta unui atac cu racheteAlte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Vaccinare la chiuvetă şi în Belgia. Un medic e acuzat că …Şcolile din New Delhi rămân închise din cauza poluării. …

Statele Unite au trimis trupe în Siria pentru operaţiunile împotriva reţelei teroriste Stat Islamic. În acest sens, administraţia de la Washington a ameninţat în mai multe rânduri că va riposta la atacurile comise de grupuri islamiste proiraniene asupra bazelor din Siria şi Irak.

SUA au mușamalizat două atacuri aeriene. 64 de femei şi copii au murit în Siria

Armata SUA a muşamalizat două atacuri aeriene efectuate în 2019 în Siria în care şi-au pierdut viaţa până la 64 de femei şi copii, o posibilă crimă de război, în timpul campaniei împotriva grupării teroriste Stat Islamic.

Război în Orient. Israel a bombardat Siria, patru morţi. Iranul ameninţă cu rachete de croazieră

The New York Times a scris săptămâna trecută că U.S. Central Command (Comandamentul Central al SUA – n.r.), care superviza operaţiunile aeriene ale SUA în Siria, a recunoscut pentru prima dată în această săptămână că raidurile aeriene au avut într-adevăr loc şi a afirmat că au fost justificate. Într-o declaraţie difuzată sâmbătă, Comandamentul Central al SUA a reiterat explicaţia pe care a oferit-o ziarului, cum că 80 de persoane au fost ucise în raidurile aeriene, între care 16 luptători ai grupării teroriste Stat Islamic şi patru civili. Armata SUA a precizat că nu este clar dacă restul de circa 60 de oameni erau civili, în parte deoarece femeile şi copiii ar fi putut fi combatanţi.

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV