Cum arăta Andra la începutul carierei muzicale şi cine era bărbatul cu care a fost înainte de Măruţă. Imagini incredibile!

Cum arăta Andra la începutul carierei muzicale şi cine era bărbatul cu care a fost înainte de Măruţă. Imagini incredibile!

Andra şi-a început cariera muzicală de mică, de la vârsta de şapte ani. Atunci a avut prima apariţie în cadrul unei competiţii muzicale de la TVR, Tip Top Minitop. Andra a impresionat publicul la vremea respectivă cu o piesă foarte grea, I will always love you, de la Whitney Houston.

În 2001, atunci când avea 14 ani, Andra a lansat primul ei single care a urcat în topul melodiilor de la vremea respectivă. De atunci şi până acum a reuşit să se menţină în topul preferinţelor publicului român şi să scoată hit după hit.Alte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama moartă! „Mi-a …Alexandra Stan, dezvăluire incendiară. Vrea să facă videochat …

Deşi e de mulţi ani pe piaţa muzicală de la noi, nu mulţi îşi aduc aminte cum arăta Andra la începutul carierei sale. Iată mai jos unul dintre primele videoclipuri muzicale lansate de artistă, pe vremea când era doar o adolescentă.

Acum se consideră o femeie împlinită pe toate planurile. Are o căsnicie fericită alături de Cătălin Măruţă şi doi copii minunaţi cu care îşi petrece tot timpul liber pe care îl are. Înainte să-l cunoască pe Măruţă, însă, Andra a avut alte două relaţii serioase.

Unul dintre foştii iubiţi este Dragoş Caploiu, component al trupei Groove. Cei doi au fost împreună doi ani şi jumătate. Au decis să o ia pe drumuri separate după participarea artistei la Cerbul de Aur.

Andra a măruturisit că era destul de timidă în adolescenţă şi nu a avut decât două relaţii. Relaţia care a împlinit-o cel mai mult e cea cu Cătălin Măruţă, a mărturisit artista.

Citeşte şi Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă. Cum a decurs prima întâlnire: „Eram intimidată de un adult care avea succes”

Citeşte şi Andra vorbeşte despre divorţ. Cum se înţelege cu Cătălin Măruţă: „Cred că este o greşeală”

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV