Eduard Novak rămâne ministru al Sportului în Guvernul Nicolae Ciucă

Eduard Novak rămâne ministru al Sportului în Guvernul Nicolae Ciucă

Eduard Novak rămâne ministru al Sportului în Guvernul Nicolae Ciucă. Fost preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak este ministru din decembrie 2020.

Eduard Novak rămâne ministru al Sportului în Guvernul Nicolae CiucăAlte Articole

Smiley și Gina Pistol se despart?! Câți bani ar trebui să …

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Astăzi, Liga …Simona Halep a lăsat-o pe Sorana Cîrstea cu ochii-n soare! …

„Consiliul Permanent al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România m-a nominalizat pentru funcţia de ministru al Sportului şi în această nouă formulă de guvernare. Mulţumesc pentru încrederea acordată şi sunt recunoscător că voi avea şansa să muncesc în continuare pentru dezvoltarea sportului românesc, să continui proiectele începute şi să lansez unele noi. Avem mult de lucru, multe schimbări de făcut, o strategie de implementat, dar sunt încrezător şi determinat”, a scris Eduard Novak pe Facebook.

Eduard Novak a făcut un apel la vaccinare. Ministrul demis al Sportului a fost aproape să-şi piardă tatăl din cauza Covid-19 VIDEO

Eduard Novak s-a născut la 28 iulie 1976, la Miercurea Ciuc. În 1996, Eduard Novak, care practica patinajul viteză, a suferit un accident de maşină, în urma căruia i-a fost amputat piciorul drept. Este singurul campion paralimpic din istoria României. La Jocurile Paralimpice de la Londra, din 2012, a câştigat medalia de aur în proba de urmărire pe pistă şi pe cea de argint în proba de contratimp pe şosea. La ediţia de la Beijing, din 2008, a cucerit medalia de argint în proba de contratimp pe şosea. Anul acesta, la Tokyo, unde a înregistrat a cincea participare la Jocurile Paralimpice, Eduard Novak a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală 4.000 m.

Eduard Novak aruncă BOMBA! Ministrul Tineretului şi Sportului: „FCSB este Steaua!”

Citește și…

Știrea Zilei! Medicul Valeriu Gheorghiță, avertisment GROAZNIC pentru toți cei care s-au vaccinat…

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV