Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii: „Mi-am cunoscut soţul la biserică”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii: „Mi-am cunoscut soţul la biserică”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Cântăreaţa a povestit cum a fost cerută de partenerul său de viață și a declarat că îl consideră sufletul său pereche. Nimeni nu a știut de acest eveniment, nici măcar ea, pentru că soțul ei a surprins-o într-o excursie din Grecia.

Citeşte şi: Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”Alte Articole

Smiley și Gina Pistol se despart?! Câți bani ar trebui să …

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. …Alimentele-minune ale toamnei. Leguma care îţi purifică sângele …

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret

Cei doi nu au făcut doar cununia civilă, s-au căsătorit şi religios, Ornela mărturisind că şi-a cunoscut iubitul la biserică.

„M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există.

Mi-am cunoscut soțul la biserică. Anul acesta s-a întâmplat totul. La început noi am fost prieteni, iar între timp ne-am dat seama că suntem suflete pereche.

Anul acesta ne-am cunoscut, în ianuarie. Între timp am devenit iubiți și pe 7 noiembrie ne-am unit destinele și în fața bunului Dumnezeu, deci sunt o femeie căsătorită cu acte în regulă.

Am fost cerută în căsătorie în Grecia, în locul meu preferat. Soțul meu m-a lăsat fără cuvinte, că nu m-am așteptat. Au mai fost niște prieteni. A avut loc pe Plaja Navagio. (…) Este acea iubire specială și eternă”, a declarat Ornela pasăre la Antena Stars.

Citește și…

Știrea Zilei! Medicul Valeriu Gheorghiță, avertisment GROAZNIC pentru toți cei care s-au vaccinat…

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV