Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, confundat cu Cîţu la audieri: „Poate sunt controversat pentru opiniile din spaţiul public. Nu vom face rectificarea noaptea ca…”

Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, confundat cu Cîţu la audieri: „Poate sunt controversat pentru opiniile din spaţiul public. Nu vom face rectificarea noaptea ca…”

Viitorul ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, este de profesie economist: a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, cu o licenţă în Relaţii şi afaceri internaţionale, în 1997, şi un master în managementul proiectelor de dezvoltare rurală şi regională. În perioada 2001-2007, Câciu a lucrat la Agenţia Domeniilor Statului (şef corp de control, inspector de specialitate). Din 2007 şi până în 2020, Câciu a activat, în diverse funcţii la Agenţia Domeniilor Statului şi Ministerul Agriculturii.

„Am participat la elaborarea a trei programe de guvernare, inclusiv cel prezent. Am pus accent pe opiniile mele în formarea bugetelor. La Ministerul Agriculturii am reușit să triplăm bugetul chiar dacă există reglementări de de bugete de cheltuieli. Unii dintre voi mă cunosc, poate sunt controversat. Am ales să îmi exprim opiniile în spațiul public.Alte Articole

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată …

Miniştrii Guvernului Ciucă sunt audiaţi miercuri în comisiile …Programul guvernului Ciucă pe Transporturi: 13.000 de km de …

Va trebui să demonstrez că ceea ce am spus cu privire la bugetul de Finanțe este gestionat, bugetat sau legat de modul în care instituțiile de control trebuie să își facă treaba, va trebui să mă ancorez în realitate și să și livram.  Legat de măsurile fiscale care vor fi aplicabile în 2022 avem multe lucruri de făcut”, a declarat Câciu.

Adrian Câciu, spune că nu va aproba nicio rectificare de buget înainte să verifice dacă banii există. Totuși, acesta promite că actul va fi adoptat până vineri.

„Aș începe cu răspunsul la rectificare. Vom face verificări înainte să o aprobăm, nu se va aproba noaptea ca….. Trebuie să ajung la minister, să verific că banii sunt acolo. Trebuie să menținem deficitul cerut de UE. Eu nu sunt jurist, sunt economist, legea spune 30 noiembrie elaborare rectficare, nu adoptare, dar vom încerca să ne grăbim”. Am înțeles că sunt niște probleme cu salariile din sistemul sanitar. Vineri seara veți avea rectificarea”, a declarat Câciu.

Din noiembrie 2020, Adrian Câciu este „consilier personal primar” la primăria municipiul Buzău, instituţie condusă de Constantin Toma (PSD). Acum, fostul consilier local e nominalizat să preia şefia ministerului de Finanţe, unul dintre cele mai importante portofolii ale guvernului.

Citeşte şi: Miniştrii Guvernului Ciucă sunt audiaţi miercuri în comisiile parlamentare de specialitate. Votul va fi dat joi, în plenul reunit al Camerelor – DOCUMENT

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

A MURIT BENONE SINULESCU! Doliu în România. Iată motivul…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV