Cătălin Bordea a părăsit Antena pentru Pro TV. La ce emisiune va apărea actorul

Cătălin Bordea a părăsit Antena pentru Pro TV. La ce emisiune va apărea actorul

Cătălin Bordea a părăsit Antena pentru Pro TV. Printre motivele invocate ar fi dorința de schimbare și implicarea în alte angajamente profesionale, însă principala nemulțumire ar fi legată de salariul primit.

Cătălin Bordea a părăsit Antena pentru Pro TVAlte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi: „Nu am cerut …Alimentul banal care te ajută să trăieşti 100 de ani. Consumă …

Vedeta nu se mai regăsea în emisiunea lui Capatos, fiind prea statică pentru stilul lui dinamic şi a plecat la o televiziune rivală. Actorul a primit propunerea să concureze la Survivor România şi a acceptat.

Mai multe vedete foarte îndrăgite din showbiz-ul românesc negociază pentru intrarea în cel mai mare concurs televizat din România. Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, dar și Dorian Popa, Ionuț Iftimoaie, Alex Velea sau Antonia se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

Citeşte şi: Cătălin Bordea are probleme de sănătate. Boala „ruşinoasă” a vedetei

Concurenţii vor avea provocări din ce în ce mai dificile, fiind nevoiți să lupte pentru mâncare și un adăpost deasupra capului.

”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta.

 Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”, spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV