Cine este bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit pentru Ştefan Bănică Jr.

Cine este bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit pentru Ştefan Bănică Jr.

Bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit pentru Ştefan Bănică Jr este nimeni altul decât Ianis Zicu. Relația celor doi a început în vara lui 2010 şi s-a sfârşit în primăvara lui 2011, mai exact după participarea Laviniei la emisiunea “Dansez pentru tine”. Atunci, Lavinia l-a cunoscut pe Ştefan Bănică Jr, prezentatorul show-ului.

Bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit pentru Ştefan Bănică JrAlte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Florin Zamfirescu îl susține pe George Burcea în ceea ce privește …Românii trebuie să aibă mare grijă! Lipsa acestei vitamine …

Într-un interviu mai vechi, Lavinia spunea că distanţa şi preocuparea amândurora pentru carieră au fost principalii factori care au dus la ruperea relaţiei.

“Nu eram focusată să mă avânt într-o relație. Aveam alte priorități. N-am refuzat totuși să ies cu el și să încercăm să fim un cuplu și, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut și am scăpat din vedere că am un iubit.

Era o relație la distanță, noi eram doi oameni extrem de ocupați. El e pe val acolo la Timișoara și eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt și așa mai bine am pus punct”, a declarat Lavinia despre relația ei cu fotbalistul, pentru revista Story.

Citeste si Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian. „Mi-era teamă că nu reuşim să fugim cu el!” VIDEO

Întrebarea neconvenţională pe care Lavinia Pîrva i-a adresat-o lui Ştefan Bănică la prima întâlnire

Invitată în cadrul emisiunii lui Marius Manole, Lavinia Pîrva a dezvăluit prima întrebare pe care i-a adresat-o artistului: ”Prima dată când l-am cunoscut, l-am întrebat dacă este machiat”, a dezvăluit artista.

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva s-au căsătorit în secret în toamna lui 2017. Evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria, aşa că nu au existat prea multe informaţii publice despre această nuntă. În mai 2019, se năştea primul copil al cuplului, un băieţel.

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Citeste si Kamara nu mai vrea să vorbească despre Corina Caciuc! Ce i-au cerut, în secret, Reghecampf și Anamaria Prodan

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, mărturisea Lavinia cu puţin timp înainte să nască.

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV