Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru.Anunţul a fost făcut public recent, spunând își dorește enorm să producă și, cine știe, chiar să regizeze un film făcut pe baza scenariului scris în cartea lui, ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Citeşte şi: Codin Maticiuc și-a lăsat portofelul într-un taxi, în Franța. A pierdut 5000 de euroAlte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Oana și Viorel Lis au fost externați. Soţia fostului edil …Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Ce schimbări ar suferi …

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru

”Mai am un film. Este cu nume, prenume, subiect și predicat. Il lansez când ajung la 50k abonați așa că dacă îl vedeți pe asta și credeți ca merită, dați un subscribe”, a fost anunțul despr efilmul pe care îl va dedica lui Nuțu Cămătaru. Iar titlul filmului pare deja decis: ”Familia e familie, clanul e clan”.

În rolul principal ar fi nimeni altul decât Mihai Bendeac, cu care Codin are o relaţie strânsă de prietenie. Propunerea i-a fost făcută, iar juratul de la Antena 1 a acceptat.

”Am vorbit, principial, așa i-am zis: `Băi, te văd un Nuțu tânăr`. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj. În principiu, Bendeac a acceptat”, a spus Codin Maticiuc, pentru Fanatik.ro.

Codin Maticiuc, despre cartea scrisă „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Camataru”

Interesul pentru subiect i-a fost trezit lui Codin Maticiuc în anul 2014, când citea un ziar în Miami, iar pe prima pagină era chiar Nuțu Cămătaru.

„Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Camataru

Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani de zile. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu.

Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu”. (Citeşte AICI întreaga declaraţie)

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV