Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express: „Am plâns de mi-au ieşit ochii”

Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express: „Am plâns de mi-au ieşit ochii”

Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express. Actorul a fost cel care a vrut de multe ori să renunţe la competiţie, dar soţia lui l-a încurajat mereu să meargă mai departe.

„Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ, dar Lizi a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a ajutat să trec peste acel impas şi să merg mai departe. Am slăbit aproape 6 kilograme.Alte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Alimentele care apără organismul de gripă şi răceală în …Cristina Spătar s-a mutat la Londra. Primele imagini cu artista, …

Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă, am plecat direct în vacanță, unde am dormit şi am dormit, şi am şi mâncat, dar am dormit după„, a declarat Cosmin Natanticu pentru Viva.ro.

Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express

Chiar dacă a fost o experienţă foarte grea, Eliza Natanticu nu o regretă şi spune că a învăţat foarte multe de la oamenii pe care i-a întâlnit. A marcat-o foarte mult bunătatea localnicilor, care, din puţinul lor, au încercat să îi ajute.

Citeşte şi: Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Drama trăită de actriţă: „Am contactat o bacterie din spital”

„Mă aşteptam să slăbesc, însă mâncând seara după cursă… (trebuie să recunosc că am avut puţin noroc cu oamenii care ne ajutau). Apoi am prins şmecheria şi încercam să cerem la restaurante, lucru care funcţiona.

Am mâncat numai prostii, pizza, shaorma, pâine cu pâine şi roşii, am ieşit total din zona de confort. Acasă mănânc alcalin, aici am mâncat ce am prins, total dezordonat, aşa că am pus 1-2 kilograme. Asta deşi am mers enorm pe jos.

M-a marcat bunătatea unor oameni, am plâns mult. Îmi amintesc de o doamnă care nu vorbea engleza, şi după multe ore de căutat cazare, în care ne pierduserăm speranţa, am zis să încercăm la o poartă care părea amărâtă. A ieşit o femeie de aproximativ 50 de ani, un înger de om, de o blândeţe rară. Ne-a dat de înţeles că nu are multe să ne servească, dar, la insistenţele noastre, ne-a primit.

Era ultima noastră şansă să găsim cazare. Era o doamnă tare credincioasă, avea multe icoane. Îmi amintesc că stătea într-o casă cu o curte foarte modestă, însă ne-a dat cea mai bună cameră din casă, şi-a sunat toate rudele şi prietenii să aducă mâncare şi băutură. Nu vă pot spune cum au umplut casa cu toate bunătăţile. Dar căldura din ochii femeii şi dragostea cu care ne tratat mi-au amintit de mama mea.

A fost o conexiune mai presus de cuvinte. Dimineaţa am găsit-o curăţându-ne pantofii, care erau plini de noroi, după atâtea misiuni. Am plâns de mi-au ieşit ochii, pentru că nu aveam cum să o recompensez pentru bunătate. Am rămas marcată, i-am zis că îi voi ajuta la rândul meu, din puţinul meu, pe cei care sunt în nevoie. Să nu uităm să fim oameni!„, a povestit Eliza Natanticu pentru sursa menţionată mai sus.

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV