Dacian Cioloş: Florin Cîţu a aruncat PNL în braţele PSD. În 2024 vrem să câștigăm toate alegerile

Dacian Cioloş: Florin Cîţu a aruncat PNL în braţele PSD. În 2024 vrem să câștigăm toate alegerile

Dacian Cioloş a declarat miercuri la Digi 24 că Florin Cîţu nu şi-a dorit niciodată să refacă coaliţia cu USR şi tot ceea ce a urmărit a fost „posibilitarea ca eu să fiu premier”. De asemenea, liderul USR a mai spus că Florin Cîţu a aruncat PNL în braţele PSD.

„Noi am fost dispuşi să refacem coaliţia, ceea ce ne duce la presupunerea că soluţia asta era pregătită şi anticipată. Vă spun că a fost foarte clar domnul general Ciucă, că nu are mandat de a reface coaliţia PNL-USR”, a spus Dacian Cioloş, la Digi24.Alte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Revocarea Ancăi Dragu din funcţia de preşedinte al Senatului, …Marcel Ciolacu, la Şedinţa Solemnă de 1 Decembrie a Parlamentului: …

Citeşte şi: Raluca Turcan: „Azi s-a anunţat că, imediat după învestirea guvernului, se trece la alimentarea bugetului de asigurări sociale. Asta confirmă tot ce am spus”

Dacian Cioloş a mai spus că, după moţiune era clar că Florin Cîţu nu mai poate fi premier. ”Cred că toată lumea a înţeles, mai puţin Cîţu, dar tot nu i-a ieşit, nici cu PSD şi a aruncat PNL-ul în braţele PSD-ului”, a mai spus Cioloş.

„Florin Cîţu nu a încercat serios niciodată, după ce a picat Guvernul, să refacă coaliţia. Condiţia lui a fost: să fiu eu premier, nu contează dacă negoiez cu USR sau cu PSD, câtă vreme menţin posibilitarea ca eu să fiu premier”.

Preşedintele USR a spus că partidul său va fi în Opoziţie, cu ţinta de a reveni la guvernare şi a anunţat că vor face un guvern din umbră.

”Vom avea o echipă de guvern din umbră, vom avea cel puţin doi colegi pe fiecare portofoliu, domeniu”, a afirmat Cioloş, precizând că România ar putea funcţiona şi cu un Guvern cu 12 ministere.

Citeşte şi: Cu ce se va ocupa Ministerul Familiei și Tineretului. Familiie tinere vor primi sprijin pentru achiziţii de locuinţe si scutiri de taxe si impozite

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul ei) cu Cosmin Natanticu, noaptea, în garsoniera comediantului. Imediat, Viziru a băgat divorț. Acum, după 10 ani, Natanticu participă la Asia Express. Sau, mai bine zis, a participat. Pentru…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV