Dan Vîlceanu îi da peste nas lui Marcel Ciolacu: „Până în 2023 nu pot fi făcute modificări la PNRR, nici măcar ajustări”

Dan Vîlceanu îi da peste nas lui Marcel Ciolacu: „Până în 2023 nu pot fi făcute modificări la PNRR, nici măcar ajustări”

Dan Vîlceanu îi da peste nas liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Nu, până în 2023 nu se pot face modificări pe PNRR, nici măcar ajustări. Aş vrea să subliniez încă o dată că nu vorbim despre modificarea PNRR, ci de ajustările la această etapă care se va întâmpla în 2023”, a declarat Dan Vîlceanu, miercuri la Parlament, după ce a fost avizat favorabil în comisii pentru funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.Alte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Miniştrii Guvernului Ciucă sunt audiaţi miercuri în comisiile …PSD renunţă la prezentarea Programului de guvernare, întrucât …

Citeşte şi: Corina Creţu avertizează că PNRR s-ar putea bloca în luna ianuarie. „Cum pot eu să cred ce promite guvernul României?”

Declaraţia lui Dan Vîlceanu vine după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de către Comisia Europeană nu înseamnă că programele de investiții nu mai pot fi negociate/renegociate.

„Vă spun că vom negocia anumite capitole din PNRR (referindu-se la noul guvern în alianță cu PNL – n.red). La Comisia Europeană există această posibilitate, într șase luni și un an an se pot renegocia unele lucruri (…) Vom demonstra ce este sustenabil și ce nu, la ce ne angajăm sau la ce nu ne angajăm”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul lunii noiembrie.

Citeşte şi: Cristian Ghinea, despre renegocierea PNRR: „Ar trebui motive bine întemeiate şi o argumentare solidă. Până la 31 decembrie am putea folosi 1,2 miliarde de euro”

 

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV