Fabrizio Miccoli la închisoare, după ce apelul său după condamnarea din 2017 a fost respins

Fabrizio Miccoli la închisoare, după ce apelul său după condamnarea din 2017 a fost respins

Fabrizio Miccoli la închisoare, după ce apelul său după condamnarea din 2017 a fost respins. Fostul internaţional italian a fost însoţit când s-a prezentat la penitenciar de avocatul său Antonio Savoia. “Este un om distrus”, a spus avocatul despre fostul fotbalist.

Fabrizio Miccoli la închisoare, după ce apelul său după condamnarea din 2017 a fost respinsAlte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Ce pensie are Tudorel Stoica, fostul câştigător al Cupei Campionilor …Ilie Năstase s-a infectat cu Covid-19! Cum se simte legendarul …

Decizia ca Fabrizio Miccoli să ispăşească pedeapsa la închisoarea din regiunea Veneto şi nu la cea din Lecce, oraş în care el locuieşte împreună cu familia sa, vine după ce fostul jucător a dorit să fie “departe de tot şi de toţi”.

Karim Benzema a fost condamnat la închisoare şi a primit amendă. Starul Realului a fost găsit vinovat de complicitate la tentativă de şantaj

În octombrie 2017, Fabrizio Miccoli a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din Palermo, pentru extorsiune în formă agravată. El a primit pedeapsa deoarece i-a cerut, în 2010 şi 2011, unui prieten, Mauro Lauricella, fiul unui mafiot, să recupereze pentru el 12.000 de euro. Jucătorul împrumutase cuiva suma respectivă pentru administrarea unei discoteci. Mauro Lauricella ar fi folosit metode violente pentru recuperarea banilor şi chiar şi aşa a reuşit să recupereze doar 2.000 de euro din suma totală. Mauro Lauricella a fost condamnat în iulie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru acte de violenţă, iar alt acuzat, Gioacchino Amato, a fost achitat.

Fabrizio Miccoli a jucat pentru Juventus, Fiorentina, Benfica, Palermo, Lecce şi Birkirkara. Are 10 selecţii şi două goluri pentru naţionala Italiei.

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV