Gheorghe Zamfir, în deschiderea Revelionului 2022 al lui Dan Negru. Detalii din culisele programului

Gheorghe Zamfir, în deschiderea Revelionului 2022 al lui Dan Negru. Detalii din culisele programului

Gheorghe Zamfir va fi printre invitaţii de marcă la Revelion 2022. Alături de el, telespectatorii vor mai vedea nume mari din toate domeniile şi vor avea parte de surprize uriaşe, aşa cum i-a obişnuit Dan Negru de 21 de ani încoace. Anul acesta, realizatorul de la Antena 1 plănuiește să aducă în scenă aproximativ o sută de personaje.

Gheorghe Zamfir va deschide programul de Revelion 2022Alte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. …Oana și Viorel Lis au fost externați. Soţia fostului edil …

Gheorghe Zamfir va avea parte un moment cu totul deosebit, un laudatio, în semn de respect pentru întreaga sa carieră şi pentru tot ce a făcut marele naist pentru poporul român.

„Vreau ca în programul ăsta de Revelion, printre multe altele, să-i fac o aniversare lui Gheorghe Zamfir! A împlinit 80 de ani și vreau să-i aduc un laudatio! Va fi printre multe altele, în noaptea de Revelion”, a spus Dan Negru pentru cancan.ro.

Printre vedetele pe care le vom vedea pe ecran în noaptea dintre ani se numără: Dorian Popa, Dorel Vișan, Nicolae Furdui Iancu și Bianca Drăgușanu.

Citeste si Oana și Viorel Lis au fost externați. Soţia fostului edil face dezvăluiri cumplite: „Boala începuse să-i mănânce din plămâni. Îşi pregătise locul de veci”

„Deocamdată am semnați vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja”, a dezvăluit Dan Negru pentru sursa citată.

Revelion în pandemie

Dan Negru a declarat că realizarea filmărilor pentru acest Revelion este mai complicată decât în anii trecuţi pentru că, în contextul pandemiei, lucrurile se schimbă de la o zi la alta.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat, pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: Ce faceți de Revelion?, pot s-o confirm: Hai tot cu mine și a 22-a oară!„, a mai spus prezentatorul TV.

Gheorghe Zamfir a avut colaborări de succes cu cei mai mari artiști ai lumii. Printre ei, Ennio Morricone, André Rieu, Andrea Bocelli și Richard Clayderman.

Citeste si Romanița Iovan, mărturisiri în lacrimi despre moartea soțului ei. Adevărul zguduitor la șapte ani de la tragedie: „Am fost indusă în eroare. A murit cu zile”

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV