Kamara nu mai vrea să vorbească despre Corina Caciuc! Ce i-au cerut, în secret, Reghecampf și Anamaria Prodan

Kamara nu mai vrea să vorbească despre Corina Caciuc! Ce i-au cerut, în secret, Reghecampf și Anamaria Prodan

Kamara nu mai vrea să vorbească despre Corina Caciuc! Un filmuleţ cu cei doi, filmat se pare după o noapte incendiară, a făcut furori în ultimele zile. Kamara o sfătuieşte pe actuala iubită a lui Reghecampf să nu renunţe la şcoală şi să se împace cu părinţii!

Kamara nu mai vrea să vorbească despre Corina Caciuc!Alte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Mike Tyson ambasadorul canabisului? Țara care i-a propus campionului …Spice Girls este în doliu. Una dintre membrele trupei trece …

„Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a declarat Kamara imediat după apariţia filmuleţului. Click! a aflat că atât Laurenţiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan l-au contactat pe artist!

Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc: „Kamara i-a dat mesaj lui Reghe”

Laurenţiu Reghecampf ar fi fost foarte nervos şi ar fi cerut explicații pentru apariția filmului în presă. „Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații  pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, pentru Click!. La rândul ei, Anamaria Prodan l-a sunat, de asemenea, pe Kamara, însă nu cu amenințări, ci mai degrabă să-l tragă de limbă în ceea ce privește trecutul Corinei Caciuc: „L-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut!”.

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV