Miss Universe România 2021 s-a vacacinat cu doza a treia. Cum a fost fotografiată Carmina Olimpia Cotfas

Miss Universe România 2021 s-a vacacinat cu doza a treia. Cum a fost fotografiată Carmina Olimpia Cotfas

Miss Universe România 2021 s-a vacacinat.. „Carmina Olimpia Cotfas este deținătoarea titlului Miss Universe România și va reprezenta țara noastră în finala celui mai mare concurs de frumusețe din lume, Miss Universe, ce va avea loc în decembrie, în Israel.

Tânăra de 20 de ani este studentă la Istorie, prezentatoare Tv și Radio, model profesionist și activist al dreptului la sănătate”, se arată în mesajul de pe pagina RoVaccinare.Alte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Gheorghe Zamfir, în deschiderea Revelionului 2022 al lui Dan …Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. …

Miss Universe România 2021 s-a vacacinat

Cine este Miss Universe România 2021?

Carmina Elena Olimpia este născută în Târgu Mureș, dar locuiește în Cluj-Napoca, unde este studentă în anul III la Facultatea de Istorie. În trecut, a fost prezentatoare la postul de televiziune Orizont TV.

Ea a câștigat în luna august faza națională a concursului de frumusețe Miss Universe România 2021 și va reprezenta țara noastră la faza mondială a competiției, care se va desfășura în Israel, în luna decembrie.

Carmina Olimpia Cotfas a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținutele, naturalețea, dezinvoltura și frumusețe ei. Astfel, la finalul evenimentului din această seară a reușit să își revendice cu brio titlul de Miss Univers România 2021. Coroana i-a fost înmânată de Miss Universe România 2020, Bianca Tirsin.

Citeşte şi: Primele imagini cu rochia de 200.000 de dolari pe care Miss Universe România o va îmbrăca pe scena marii finale din Israel

Miss Universe România 2021 își dorește o carieră de profesor universitar de istorie, însă până atunci a acord atenție și pasiunilor ei. De-a lungul anilor a fost prezentă la mai multe prezentări de modă și a defilat pentru desigenri celebrii din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie.

Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an.

Citește și…

VESTE ȘOC DESPRE ALEXANDRU ARȘINEL. Anunțul cumplit venit chiar acum! ESTE ȘOC TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV