Nuţu Cămătaru, primele declaraţii despre cartea scrisă de Codin Maticiuc: „Nu am fost uşă de biserică, nu cred că sunt exemplu de urmat”

Nuţu Cămătaru, primele declaraţii despre cartea scrisă de Codin Maticiuc: „Nu am fost uşă de biserică, nu cred că sunt exemplu de urmat”

Nuţu Cămătaru, primele declaraţii despre cartea scrisă de Codin Maticiuc. Actorul i-a cunoscut deopotrivă prietenii și dușmanii, poveștile și familia. A fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-a însoțit instanța supremă, unde a fost condamnat, și l-a vizitat la penitenciarele Jilava și Găești.

Nuţu Cămătaru, dezvăluiri din cartea scrisă de Codin MaticiucAlte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi: „Nu am cerut …Cătălin Bordea a părăsit Antena pentru Pro TV. La ce emisiune …

„Am scris cu Codin această carte, eu nu am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. Aş vrea să nu îmi puneţi întrebări care nu au legătură cu cartea, pentru că nu o să răspund.

Nu am făcut niciodată o conferinţă de presă, cel mai mult am fost în sălile de judecată.

Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea.

Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă. Nu cred că sunt un exemplu de urmat, să execuţi 18 ani de puşcărie, fratele meu a executat 22 de ani şi încă se află în penitenciar.

Nu cred că am făcut eu aşa un mare rău acestei ţări, nici că am fost sau sunt uşă de biserică. Dacă am făcut vreun rău, am plătit cu vârf şi îndesat„,  a declarat Nuţu Cămătaru, pe Youtube.

Citeşte şi: Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”

Ce i-a cerut Liviu Dragnea lui Nuţu Cămătaru

La scurt timp după încarcerarea lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, în mai 2019, de unde a fost eliberat în urmă cu patru luni, Codin Matiuc, întors atunci din Miami, l-a vizitat pe Nuțu Cămătaru acasă, la ferma din Ferentari, potrivit Gândul.ro.

„Petrecerea continuă cu un manelist grăsuț care cântă o bucată de douăsprezece minute despre sifoane, dosare și procurori, intitulată Vânzători de carne vie. I-o cântă la ureche lui Nuțu, care mănâncă berbecuț la proțap cu cartofi noi.

Nu trece mult timp, iar „un mesager vine în mare taină să ceară o audiență privată.

Nuțu face câțiva pași și îi spune că poate să vorbească de față cu mine. Îi cere lui Nuțu, din partea lui Dragnea, protecție la Rahova. Nuțu zâmbește. Mereu ajung la mâna lui. Mereu se întoarce roata”, povesteşte Codin Maticiuc, în cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru„.

 

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV