Revocarea Ancăi Dragu din funcţia de preşedinte al Senatului, atacată la CCR

Revocarea Ancăi Dragu din funcţia de preşedinte al Senatului, atacată la CCR

USR a atacat la Curtea Constituțională hotărârea de revocare a Ancăi Dragu din funcția de președintă a Senatului.

„Din nou, după ani de luptă împotriva PSD, acum suntem nevoiți să ne apărăm instituțiile democrației române de asaltul hoților și incompetenților.Alte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Dacian Cioloş: Florin Cîţu a aruncat PNL în braţele PSD. …Marcel Ciolacu, la Şedinţa Solemnă de 1 Decembrie a Parlamentului: …

Coaliția hoției a fost dispusă să treacă peste constituție și legi, totul pentru a-i asigura o sinecură lui Florin Cîțu”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al USR.

Liderul de grup al senatorilor USR, Radu Mihail, a spus că „nu putem schimba arhitectura constituțională în funcție de alianțe politice conjuncturale”.

„Monstruoasa coalitie a ajuns la capătul răbdării și a lansat un ultim asalt împotriva revoluției bunei-guvernări: fără reforme, fără justiție independentă, fără transparență în cheltuirea banului public.”, a completat senatorul USR Radu Mihail.

Florin Cîțu a devenit al doilea om în stat. Anca Dragu, revocată de la şefia Senatului, acuză „tirania majorităţii”

Anca Dragu a fost revocată de la şefia Senatului. Revocarea, solicitată de noua majoritate PNL-PSD-UDMR, s-a făcut prin vot secret, cu cartele. Au fost înregistrate 82 de voturi ‘pentru’, 24 ‘împotrivă’ (USR) şi 9 abţineri (AUR).

Ulterior, Florin Cîţu, susţinut de PNL, PSD şi UDMR, a fost votat preşedinte al Senatului. El a câştigat în faţa Ancăi Dragu, propunerea grupului USR. Votul a fost secret, cu buletine, fiind înregistrate 82 voturi „pentru”, 25 „împotrivă”.

Citeşte şi: Anca Dragu, reacţie furibundă după tergiversarea moţiunii de cenzură USR PLUS şi AUR. „PSD şi UDMR încalcă Constituţia”

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul ei) cu Cosmin Natanticu, noaptea, în garsoniera comediantului. Imediat, Viziru a băgat divorț. Acum, după 10 ani, Natanticu participă la Asia Express. Sau, mai bine zis, a participat. Pentru…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV