Un tânăr și-a distrus viața. Bărbatul și-a vândut rinichiul pentru un telefon și acum e imobilizat pe viață și dependent de dializă!

Un tânăr și-a distrus viața. Bărbatul și-a vândut rinichiul pentru un telefon și acum e imobilizat pe viață și dependent de dializă!

Un tânăr și-a distrus viața.  Acesta a ajuns imobilizat și face zilnic dializă, suferind de insuficiență renală. Pentru un moft, a rămas, practic, cu sechele pe viață.

Un tânăr și-a distrus viața. Bărbatul și-a vândut rinichiul pentru un telefon și acum e imobilizat pe viață și dependent de dializă!Alte Articole

În 2011, Oana Mareș a fost prinsă de Augustin Viziru (soțul …

Mii de soldaţi ucraineni detaşaţi la graniţa cu Belarus pentru …Frați gemeni arşi de vii în brațele mamei, în autobuzul …

În 2011, tânărul și-a vândut un rinichi, pe piața neagră, cu 3.200 de dolari. Ulterior, și-a achiziționat un spartphone și o tabletă. Adolescentul fusese abordat pe internet, de un bărbat, care i-a oferit bani în schimbul organului, care a ajuns la un beneficiar anonim.

Tânărul a ajuns la un spital adevărat, dar funcţia renală îi fusese deja afectată grav. De atunci, Wang şi-a petrecut viaţa stând mai mult în pat şi face dializă.

Între timp, cel care a intermediat operaţia şi reprezentanţii spitalului ilegal au fost aduşi în faţa justiţiei, iar familia lui Wang a primit despăgubiri consistente. Asta nu schimbă, însă, faptul că sănătatea tânărului, acum în vârstă de 24 de ani, a fost compromisă iremediabil.

La scurt timp, tânărul a povestit autorităților tot ce s-a întâmplat, iar nouă persoane au fost puse sub acuzare pentru vătămare intenționată și comerț cu organe. După câteva luni, adolescentul a suferit o infecție la rinichiul care i-a rămas, ce a dus la insufieciența renală. Totul din cauza condițiilor insalubre unde a suferit intervenția ilegală de prelevare a rinichiului.

Citește și: EXCLUSIV | Detalii halucinante după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Beatrice Mahler rupe tăcerea despre oxigenoterapia hiperbară, tratamentul pe care l-ar fi urmat cântăreţul: „Nici la nivel internaţional nu sunt ghiduri care să o recomande pentru pacienţii COVID”

În prezent, tânărul se chinuie, pur și simplu, să trăiască. Face zilnic dializă, pentru că rinichiul rămas nu este capabil să facă față. Medicii au anunțat că acesta are nevoie urgent de un transplant de rinichi. Totodată, presa internațională anunță că un rinichi pe piața neagră costă în jur de 260.000 de dolari, de 80 de ori mai mult decât a primit adolescentul chinez.

„De ce am nevoie de un al doilea rinichi? Unul este suficient”, spunea atunci adolescentul, care ulterior a suferit de insuficiență renală.

Citește și: Românii s-au apucat de un nou business. Și-au scos organele la vânzare pe internet: „Sunt perfect sănătos, am nevoie urgentă de bani şi vând un rinichi”

 

 

 

Citește și…

A MURIT ACUM! Anunt socant in miez de noapte! Toată țara e în stare de șoc. E doliu național

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV