Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi. În ce ipostază au fost fotografiaţi cei doi

Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi. În ce ipostază au fost fotografiaţi cei doi

Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi. Cei doi îndrăgostiţi au fost fotografiaţi de Spynews.ro la mall şi potrivit imaginilor, cântăreţul este tare îndrăgostit şi atent cu partenere lui.

Vezi şi: Imaginea care a creat isterie! Abi Talent şi Florin Salam, împreună într-un Rolls Royce: „Regele Manelelor şi Regele Gunoaielor”Alte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Antena 1 a găsit înlocuitori pentru emisiunea Mirelei Vaida. …Nu mai arunca uleiul după ce ai gătit. Nouă lucruri pe care …

Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi

Delia este o tânără blondă, mai scundă decât artistul și cu un stil vestimentar la fel ca al lui, semn că se potrivesc de minune. În timp ce se aflau pe scările rulante de la mall, Abi a prins-o pe partenera lui de mână și nu i-a mai dat drumul. Cei doi au intrat în mai multe magazine de haine și încălțăminte.

„V-am zis eu că nu sunt gay”, a scris Abi Talent, alături de poza pe care a postat-o alături de iubita lui, Delia, în seara în care a prezentat-o fanilor lui.

Abi Talent, schimbare totală de atitudine

Artistul a vorbit cât se poate de sincer despre trecutul său şi anunţă o schimbare toatală. Abi Talent îşi va schimba numele şi totodată se vede o schimbare toatală de atitudine.

„Să spun cum am ajuns eu să mă las de şcoală. Până a ieşit tata de la puşcărie, profesorii mă făceau să mă simt prost, mă întrebau ce a făcut tata la puşcărie. De faţă cu toţi colegii mei. Mi-a zis profesoara de matematică la un momentat dat să mă prefac că sunt în şatră cu bulibaşa.

Vreau să îmi spună lumea că sunt o persoană care poate schimba prin infleunţa pe care o are. Am trecut prin multe chestii. Sunt mulţi care sunt singuri.Sunt mulţi care au probleme ori cu banii, ori cu părinţii, ori cu şcoala. Vreau să înţeleagă că nu sunt singuri. Eu încerc să fac nişte schimbări.

De ce să trăiesc într-o lume în care nu e realitatea. De ce să beau, de ce să fumez? Am avut prea multă ambiţie să nu fiu ca alţii. Banii mei se duc pe imaginea mea. Vreau să transmit tuturor copiilor şi adolescenţilor că ai acnee, am avut şi eu, e ok să fii gras, să fii gay şi să trăieşti viaţa cum vrei tu. Improtant e să te simţi tu bine în pielea ta. Important e să te simţi tu bine.

Vreau să schimb numele din Abi Talent în Baby Abi. Am 86 de mii pe live, eu respect pe toţi, dar consider că sunt cel mai mare. Toată lumea vrea să mă ia exemplu. Vă iubesc fanii mei.”, a spus Abi Talent, în timpul unui interviu.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Toată țara e în lacrimi. Se simțea rău

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV