Accident la o mină de cărbune în Siberia: 52 persoane au murit. Zeci de mineri sunt daţi dispăruţi UPDATE

Accident la o mină de cărbune în Siberia: 52 persoane au murit. Zeci de mineri sunt daţi dispăruţi UPDATE

UPDATE

. Cel puțin 52 de persoane, inclusiv șase salvatori, au murit pe 25 noiembrie într-un accident într-o mină de cărbune din Siberia, potrivit unui nou raport. O explozie de metan este citată drept motivul probabil al accidentului. Directorul minei, primul său adjunct și directorul de șantier au fost arestați.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Preşedintele Cehiei, externat după ce a fost tratat de ciroză, …Creştere uriaşă de salarii în Germania! Două milioane de …

ŞTIREA INIŢIALĂ. Accident la o mină de carbune din Siberia. 285 de persoane se aflau în mina de cărbune Listvyazhnaya din regiunea Kemerovo la momentul accidentului.

Filiala siberiană a Serviciului Federal de Supraveghere a Mediului, Tehnologic și Nuclear a primit o alertă privind producerea unui un incendiu și a unei explozii în mină la ora locală 09.08. Potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență, incendiul a izbucnit la o adâncime de 250 de metri. Cauza probabilă a incendiului ar fi praful de cărbune. Acesta a luat foc, răspândind fum în mină, a declarat o sursă de urgență pentru TASS.

”Operaţiuni de salvare la Mina Listviajnaia sunt în curs”, a anunţat pe Telegram Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă.

Citeşte şi: Avertismentul străinilor pentru România. Trebuie să scăpăm de cărbune cât mai repede! Ce s-a stabilit la Summitul G7

11 persoane au murit, iar alte 35 sunt date dispărute, a declarat guvernatorul regional Serghei Tsivilev într-un comunicat pe Telegram.

”Locul unde se află este necunoscut la ora actuală”, a declarat un reprezentant local al ministerului, Aleksei Şulghin, citat de agenţia oficială rusă de presă Tass.

Citeşte şi: Ipostaze inedite de-ale preşedintelui Vladimir Putin surprinse în timpul vacanţei petrecute în Siberia

Dintre minerii salvaţi, 43 au fost transportați la spital. Patru dintre aceştia sunt în stare gravă.

Citește și…

ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ! Anunțul venit chiar acum! ESTE CUTREMUR TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV