Andrei Caramitru îl spulberă pe Tudorel Toader: Are pensia mai mare ca a unui fost președinte american. E un ticălos și îmi asum că spun asta!”

Andrei Caramitru îl spulberă pe Tudorel Toader: Are pensia mai mare ca a unui fost președinte american. E un ticălos și îmi asum că spun asta!”

Andrei Caramitru îl spulberă pe Tudorel Toader. Acestuia i se pare aberant faptul că Toader are pensia mai mare decât a oricărui fost președinte american.

Andrei Caramitru îl spulberă pe Tudorel Toader: Are pensia mai mare ca a unui fost președinte american. E un ticălos și îmi asum că spun asta!”Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Premierul Nicolae Ciucă: „Condamn cu fermitate violenţa împotriva …Florin Cîţu, în ziua învestirii Guvernului Ciucă. „Nu …

”Pensia lui Tudorel Toader este mai mare decât pensia unui președinte american. Obama câștigă mai puțini bani net, decât câștigă Tudorel Toader. Ei câștigă 200 de mii de dolari impozabil, pe lângă ăștia e o nimica toată. Tudorel Toader este un ticălos, o mizerie de om. Acesta face alianțe, semnează tratate de colaborare cu rușii.”, susține Caramitru.

”Elveția este total opusul României. Noi suntem mai latini, e greu să te integrezi acolo. Cred că nici cea de-a patra generație nu se integrează 100%. A fost bine pentru mine acolo. A fost o oportunitate, firma unde lucram a deschis o sucursală aici, așa am ajuns în țară după 14 ani de Elveția. N-aș fi rămas acolo. Evoluam. În viață poți să speculezi ce s-ar fi întâmplat. Eu nu voiam să mă fac actor. M-am gândit la un moment dat în liceu. Cu cântatul nu eram, am fost însă pe platou. Dar m-am gândit: încă un actor în familie, după succesul lui tata…am zis să încerc ceva puțin diferit.”, a spus Andrei Caramitru.Andrei Caramitru îl face praf pe primarul Capitalei: „Până şi Floricica Dansatoarea e vaccinată, Nicuşor Dan nu e. Ce să mai discutăm?”

Primarul general al Capitalei a stârnit o serie de controverse din pricina faptului că nu este încă vaccinat, chiar el declarând acest lucru, dar situaţia a căpătat joi o nouă dimensiune, când lui Nicuşor Dan i-a fost interzis accesul în clădirea Guvernului, unde avea o întâlnire, pentru că nu avea certificat verde.

„62% din populația de peste 12 ani din Bucuresti e vaccinată. In curând ajungem la 70%. Nicusor însă – nu e vaccinat – deși până si Floricica Dansatoarea e. Azi nu a putut sa intre din cauza asta la Guvern. Ce vreți să mai comentam sau să mai discutăm, ce?”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Citește și: Andrei Caramitru pierde din nou în faţa PSD. Fostul consilier al lui Dan Barna, amendat pentru jigniri aduse votanţilor social-democraţilor

Citește și…

ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ! Anunțul venit chiar acum! ESTE CUTREMUR TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV