Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. Andreea şi actorul s-au căsătorit pe o plajă din Vama Veche

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. Andreea şi actorul s-au căsătorit pe o plajă din Vama Veche

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cine îi stă alături actorului. Numele ei este Andreea, iar cei doi s-au căsătorit în 2008, pe o plajă din Vama Veche.

Mihai Mărgineanu a pregătit totul până la ultimul detaliu. Artistul i-a spus soției sale că vor avea parte de o mică vacanță, dar când au ajuns acolo, excursia celor doi s-a transformat într-o ceremonie care a avut loc pe plajă.Alte Articole

Anamaria Prodan, vestea la care nimeni nu s-ar fi așteptat. …

Mihai Trăistariu, noi declaraţii despre clonarea mamei: „Am …Icre de fasole. Reţeta ieftină de post pe care trebuie să …

Citeşte şi: Mihai Mărgineanu, de partea lui Dan Bittman în scadalul cu Covid-19: „Oile nu ascultă. Ele doar injură şi se enervează”

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu

Artistul mărturisește că i-a venit această idee după ce Andreea ar fi spus că s-ar mărita desculță. ,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă.

Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată.”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu.

Mihai Mărgineanu și soția lui, infectați cu coronavirus

Artistul de 51 de ani a mărturisit că el și soția lui au fost infecți cu COVID în luna aprilie.

Mihai Mărgineanu și partenera lui, Andreea, au făcut o formă relativ ușoară a bolii. Când au aflat rezultatul pozitiv al testului, au mers la Institutul Matei Balș pentru o evaluare, iar medicii i-au spus să se trateze acasă în urma analizelor făcute.

Ulterior au apărut și complicații. Artistul a explicat cum a fost experiența COVID pentru el și soția lui.

”În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații.

Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!

După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament).

După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nostru”, a scris Mihai Mărgineanu, pe pagina personală de Facebook.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Toată țara e în lacrimi. Se simțea rău

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV