Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Nuțu Cămătaru era căsătorit cu o altă femeie, Lidia Balint, care se afla la închisoare când interlopul a cunoscut-o pe Claudia. A decis să își părăsească soția pe atunci, de dragul „Braziliencei”!

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Bill Gates explica încă din 1995 cum va funcţiona internetul. …Procurorii DIICOT, mai blânzi cu Lidia Buble. Cum ar putea scăpa …

Ion Balint și Lidia Balint au divorțat în anul 2013. Ulterior, Nuțu Cămătaru a fost arestat și închis, însă nici măcar acest lucru nu a fost un impediment pentru dragostea dintre el și Claudia. Cei doi și-au unit destinele în fața Stării Civile chiar în Penitenciarul Rahova. „Am participat zece persoane, că nu aveam voie mai mulți. Nu am purtat rochie, pentru că era destul de frig. Nici el nu a purtat costum. Ca să îmi aduc aminte de ziua aia, după-amiază mi-am tatuat chipul lui pe spate, iar pe degetul pe care se poartă verigheta mi-am tatuat inițiala lui”, a povestit Claudia Balint în cartea lui Codin Maticiuc.

Adrian Năstase l-a căutat pe Nuțu Cămătaru când erau închişi la Jilava. Ce i-a reproșat celebrul interlop fostului premier al României

Nuțu Cămătaru a mai rămas o perioadă destul de lungă în spatele gratiilor, iar Claudia îi făcea vizite cât de des era posibil, iar după eliberare cei doi au putut să își trăiască povestea de dragoste acasă, în liniște. Primul copil al celor doi s-a născut în anul 2017 și se numește Cezar.

Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru: „A trimis garda la Vox Maris după el!”

Citește și…

ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ! Anunțul venit chiar acum! ESTE CUTREMUR TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV