Fetița Biancăi Drăgușanu s-a îndrăgostit. Sofia e hotărâtă să îi fure inima lui Eric!

Fetița Biancăi Drăgușanu s-a îndrăgostit. Sofia e hotărâtă să îi fure inima lui Eric!

Fetița Biancăi Drăgușanu s-a îndrăgostit. Sofia a însoțit-o pe mama ei la o emisiune televizată, unde a umit pe toată lumea cu sinceritatea sa. Fetița a declarat ferm că a pus ochii pe un coleg de la grădiniță, pe care l-ar lua de soț.

Fetița Biancăi Drăgușanu s-a îndrăgostit. Sofia e hotărâtă să îi fure inima lui Eric!Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Previziuni înfiorătoare pentru 2022. Când dispare Covid-19, …Adrian Năstase a dezvăluit cum se menține în formă la 71 …

În timp ce își arăta ”talentul” la machiat, Sofia a vorbit despre ce înseamnă pentru ea iubirea. Întrebată de Bursucul ce e iubirea, Sofia n-a stat mult pe gânduri și a spus: „Eric!”.

Aceasta a explicat că  ”Eric” e numele băiatului pentru care are sentimente, băiat pe care Bianca Drăgușanu a avut ocazia să îl cunoască atunci când o lua pe fetița ei de la grădiniță.

Sofia a povestit apoi ce îi place la respectivul coleg de la grădiniță. „Are părul tuns și e mai valoros”, este răspunsul amuzant dat de copilă.

Vedeta a mărturisit că a aflat despre acest ”iubit” al fetiței sale, pentru că într-o zi a ajuns acasă cu părul desfăcut.

Fosta asistentă de televiziune a zis că Sofia i-a spus că a vrut să stea cu părul desprins pentru a-l impresiona pe acel băiat de la grădiniță.

„Am stat într-o zi cu părul desfăcut. El mereu se așază pe mine câteodată”, a mai povestit Sofia la Teo Show. Bursucu a întrebat-o pe fetiță cum i-a venit ideea de a-și desface părul pentru a-i atrage atenția colegului ei. Fata a venit cu un răspuns la fel de sincer: „Așa m-am gândit eu”.

„Câteodată nu mă iubește. O iubește pe o fată care e prietena mea, Gloria”, a spus Sofia topindu-i pe toți cu onestitatea sa.

Bianca spune că dintre toate lucrurile, Sofia este cel mai minunat lucru care a avut loc în viața ei.Citește și: Bianca Drăgușanu vrea să-i arate lui Bădălău că e femeie de casă. Blondina a postat pe Instagram o zi alături de fiica ei: „Nu poți scăpa de mine. Sunt codiță de maimuță” 

 

Citește și…

ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ! Anunțul venit chiar acum! ESTE CUTREMUR TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV