Florin Cîţu, prima reacţie după ce a fost acuzat că nu a permis PSD să prezinte Programul de guvernare: Este decizia premierului

Florin Cîţu, prima reacţie după ce a fost acuzat că nu a permis PSD să prezinte Programul de guvernare: Este decizia premierului

Florin Cîţu a declarat că „este decizia premierului dacă ţine sau nu şedinţa de Guvern”. Declaraţia premierului interimar vine după ce social-democraţii l-au criticat că nu a făcut şedinţă de Guvern pentru a adopta Hotărârea care le-ar fi permis să ţină conferinţa de la Parlament în care urma să prezinte Programul de Guvernare.

Vă reamintim că PSD a renunţat la prezentarea Programului de guvernare, eveniment programat pentru miercuri la ora 19.00, întrucât nu a primit avizul DSU.Alte Articole

Andreea Mantea, bătută și supusă la umilințe greu de imaginat! …

Dan Barna: Klaus Iohannis este o plastilină! Cum o modelezi, …George Simion, show în Parlament: „Unde e Cîţu? Unde …

Citeşte şi: Florin Roman este de acord cu premierul Ciucă: „Certificatul verde trebuie să ajungă cât mai repede la vot în Parlament. Toate obstacolele au fost depăşite”

Social-democraţii au aruncat ironii la adresa şefului DSU Raed Arafat şi a colegilor de coaliţie, afirmând că la Congresul PNL s-a permis participarea a 5.000 de oameni, dar nu şi evenimentul PSD, cu mult mai puţini participanţi.

„Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU!”, a transmis PSD, într-o comunicare pe Facebook.

„PSD respectă legea și renunță să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt prioritățile noastre la guvernare!”, au mai transmis social-democraţii.

Citeşte şi: Parlamentul votează joi Guvernul Ciucă, jurământul se depune la ora 15.00. Cum se iau deciziile în Coaliţie şi când se face rotaţia premierilor

„Petentul a fost informat de faptul că la acest moment CNSU a propus o serie de modificări care ar fi permis organizarea unui astfel de eveniment, dar aceste propuneri de modificări nu intră in vigoare până la adoptarea lor printr-o Hotărâre de Guvern”, a transmis DSU.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Toată țara e în lacrimi. Se simțea rău

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV