Iată trucul simplu care te scapă într-o clipită de mucegaiul din casă. Iată planta-minune pe care trebuie să o ții lângă fereastră!

Iată trucul simplu care te scapă într-o clipită de mucegaiul din casă. Iată planta-minune pe care trebuie să o ții lângă fereastră!

Iată trucul simplu care te scapă într-o clipită de mucegaiul din casă. Mucegaiul poate fi prezent chiar și în casele celor mai atenți români. Ciuperca are forma unei pete verzi sau negre și apare în locurile cu umiditate crescută sau pe alimente.

Iată trucul simplu care te scapă într-o clipită de mucegaiul din casă. Iată planta-minune pe care trebuie să o ții lângă fereastră!Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Alexandra Stan spune adevărul despre Survivor România. Ce se …„Mare e lumea”, noul hit muzical lansat de Jador, …

Plantele însuflețește orice locuință. Iar românii preferă să țină diferite flori în apartament pentru a avea parte de un decor verde. Invitații o să îți laude locuința dacă observă plante, chiar dacă tu nu ai depus foarte mult efort pentru ca aceasta să fie cât mai frumoasă.

Citește și: Câţi bani din PNRR va primi România până la sfârşitul anului. Avertismentul lui Siegfried Mureşan pentru PSD privind modificarea planului. „Dacă acest PNRR devine o ţintă mişcătoare, riscăm să nu o atingem”

O femeia a descoperit marele secret. Aceasta spune că a pus un cactus la ferestre în momentul în care a observat apariția mucegaiului, potrivit mirror.co.uk. Planta a absorbit umezeala, astfel că ea a scăpat de orice neplăcere din locuință într-un timp cât se poate de scurt, fără să recurgă la alte trucuri.

Tipuri de mucegai:

Mucegaiul alb – este cel mai comun si se formeaza ca o pasla alba si densa care acopera suprafata. Este usor de recunoscut tocmai datorita culorii albe si a aspectului ca de vata alb-gri.

Aspergillus – este un mucegai verde si este foarte des intalnit in natura – pe porumb, nuci sau paie –  dar si pe suprafata unor alimente precum painea sau cartofii

Cladosporium – are o culoare verde inchisa si apare pe textile sau pe suprafete lemnoase.

Penicillium – poate fi si de culoare verde, cat si verde alabstru sau albastru si apare de obicei fie pe fructe si legume, fie pe suprafete din locuinta – pereti, tapet, covoare, colturile subsolurilor.

Alternaria – este cel care provoaca pete maronii la nivelul frunzelor si al fructelor

Stachysbotrys – de o culoarea negru-verzuie, acest tip apare mai des pe lemn sau panouri din gips.

Citește și: Amestecul minune care te ajută să slăbeşti 10 kilograme. Conţine lămâie şi bicarbonat de sodiu 

Citește și…

ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ! Anunțul venit chiar acum! ESTE CUTREMUR TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV