Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate. Este internat la „Matei Balş”: „Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc!”

Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate. Este internat la „Matei Balş”: „Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc!”

Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate. Fostul mare sportiv este din nou internat în spital după ce s-a întors în urmă cu câteva zile de la Istanbul, unde s-a relaxat câteva zile alături de soția sa, Ioana Simion.

Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătateAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Şoc în sport, a murit după un accident asemănător cu al …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Parcurs PERFECT în această săptămână, …

Ilie Năstase a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19, au declarat surse medicale pentru G4Media. Fostul sportiv a fost internat pentru a i se face o serie de investigații medicale, nefiind internat pentru a primi oxigen.

Ilie Năstase s-a infectat cu Covid-19! Cum se simte legendarul sportiv, ajuns la 75 de ani

„Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează: „Dragă Ilie, te rog să te opreşti”

Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace, la Spitalul Ponderas, mai ales că are chiar un bypass la inimă.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Toată țara e în lacrimi. Se simțea rău

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV