LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL, acasă, la un preț de pomană!

LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL, acasă, la un preț de pomană!

LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Marele retailer aduce magazinul în casa ta și aici nu este vorba despre un joc de cuvinte. Astfel, LIDL scoate la bătaie prorpiul magazin de lemn, în miniatură. Micuțul tău poate a avea propria afacere LIDL, la el acasă. Acesta vine inspțit de mai multe standuri cu produse, cosuri în miniatură și chiar o casă de marcat.

LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL, acasăAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Cleopatra Stratan, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se …Fetița Biancăi Drăgușanu s-a îndrăgostit. Sofia e hotărâtă …

Acesta are o dimensiune de 75x101x32 de centimetri, vine cu o garanție de doi ani și un preț unic de doar 219 lei. Separat, poți cumpăra și coșul cu produse mini care se regăsește la prețul de doar 24,99 lei.

Lidl a venit și cu un mic ghid de precauții pe care românii trebuie să le ia în timpul sărbătorilor de iarnă. Ai așteptat cu toată nerăbdarea să vină sărbătorile, să împodobești casa și bradul, să creezi pentru copilul tău un decor de poveste? Te-ai pregătit să intri în bucătărie și să prepari cele mai delicioase aperitive, fripturi și dulciuri festive? Să îi cumperi cele mai frumoase și interesante jucării și cadouri? Un singur aspect poate că nu l-ai luat în seamă și nu te-ai gândit la el. Că pe copil îl pândesc o mulțime de pericole nu numai afară, ci și în casă. Și exact din cauza unora dintre lucrurile mai sus enumerate. N-ai fi crezut, nu-i așa? Ei bine, de sărbători va trebui să fiți foarte precauți cu o mulțime de lucruri și să îi asigurați copilului siguranța de care are nevoie. Copilul e curios și imprevizibil, de felul lui, dar dacă mai este și micuț… s-ar putea să fie mai dificil. Ai nevoie de o atenție sporită în permanență, mai ales pentru… amănunte. Iată ce pericole există.

Bradul de Crăciun

N-ai fi zis, dar tocmai vedeta sărbătorilor se poate transforma într-un real pericol pentru cel mic. Indiferent că este vorba de un brad natural sau de unul artificial, este important să fie stabil și bine ancorat. Nu îl subaprecia pe copil spunându-ți ”Lasă, că nu poate el să-l dărâme!”. Nici nu bănuiești de ce poate fi capabil dacă își pune ambiția. Și nu e vorba că strică bradul, sparge globurile (vom „vorbi” și despre ele!) sau face mizerie prin casă. Astea sunt ultimele lucruri la care te vei gândi. E vorba că se poate accidenta și speria îngrozitor.

În al doilea rând, va trebui să ai mare grijă la instalațiile de iluminat. În niciun caz nu vei folosi improvizații, respectiv instalații pe care să le fi „cârpit” cu bandă izolatoare în punctele în care se producea scurtcircuit! O instalație nu costă foarte mult și în niciun caz nu merită să riști integritatea copilului pentru ea. Ai grijă și la firele întinse prin casă, de la brad până la priză/prelungitor, pentru că se poate împiedica de ele. Și apropo de prize și prelungitoare, copilul nu trebuie sub nicio formă să aibă acces la ele! Riscul de electrocutare este uriaș!

Afirmam ceva mai sus că și globurile pot fi periculoase. Așa este. Mai cu seamă cele din sticlă. Da, sunt frumoase, sunt deosebite și probabil că au costat destul de mult. Dar se sparg foarte ușor, pentru că sunt fragile, din sticlă subțire. Iar cioburile vor fi și ele extrem de fine. Atât de fine încât aproape că nu le vei putea găsi, iar copilul se poate răni în ele. Ca să nu mai spunem că cei mici sunt tentați să ducă globurile la gură și să le muște… Așa că mai bine folosește globuri din alte materiale, precum lemn,, iar pe cele din sticlă, dacă ții nepărat să le pui în brad, măcar pune-le cât mai sus, unde nu ajunge piciul.

Lumânările din aranjamente

Tuturor ne place lumina caldă a lumânărilor, mai ales pe o masă festivă. Dar nu cât timp ai un copil mic. Poate că ai observat cât de rapid și imprevizibil poate fi. O clipă, doar de o clipă are nevoie ca să le pună la pământ, așa aprinse cum sunt.

Jucăriile

Mare atenție atunci când îi cumperi copilului jucării. Doar asta aduce Moș Crăciun, nu-i așa? Ocolește acele jucării care se pot dezmembra în piese mici, care mai apoi pot fi înghițite sau la cele din pluș care pot fi alergene ori pot provoca înec.

Alcoolul și nucile

Nu lăsa copilul nesupravegheat și nu lăsa la îndemâna lui paharele și sticlele cu băutură. Curiozitatea este mare iar organismul lui nu poate face față unei substanțe atât de periculoase cum este alcoolul. De asemenea, dacă îl știi alergic la nuci, alune, arahide, evită să lași în preajma lui preparate care conțin astfel de alimente. Și dacă nu este alergic, alunele și arahidele sunt periculoase fie și numai pentru faptul că se poate îneca lesne cu ele.

Citește și: BOMBĂ! A venit Crăciunul la LIDL! S-au băgat brazi naturali la vânzare și jumatăte de porc! Kilogramul e sub 10 RON

Citește și…

Rafila arunca bomba zilei! ”O să vă dau o informație pe care nu cred că o știți.. „

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV