Rocsana Marcu s-a mutat la Londra. Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare

Rocsana Marcu s-a mutat la Londra. Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare

Rocsana Marcu s-a mutat la Londra. Deşi în România are o vilă spaţioasă, cu tot ce îi trebuie, în Pipera, blondina a ales varianta de a părăsi pentru o perioadă ţara natală. A optat pentru Marea Britanie pentru că mai fusese acolo, are prieteni dar și mai multe oportunităţi de joburi.

Citeşte şi: Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Nu vei şti niciodată când vin în vizită”Alte Articole

El i-a împușcat pe soții Ceaușescu! După 32 de ani, fostul …

Icre de fasole. Reţeta ieftină de post pe care trebuie să …Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi. În ce ipostază …

Rocsana Marcu s-a mutat la Londra

Acum lucrează în imobiliare, după ce a absolvit un curs în acest domeniu, și colaborează cu mai multe agenții. „Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei”, spune Rocsana Marcu pe site-ul personal.

Însă, Rocsana Marcu nu s-a lăsat de cântat. Va fi din nou pe scenă, pe 27 și 28 noiembrie va cânta în Restaurant Classic, din Londra. Nu este doar invitată, ci și organizatoare a evenimentului, iar pe afiș mai figurează un alt artist român, și anume Culiță Sterp.

„Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani„, a declarat Rocsana Marcu pentru Click.ro.

Citește și…

A MURIT CHIAR ACUM! Toată țara e în lacrimi. Se simțea rău

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV