Şefa Comisiei Europene, primul mesaj pentru premierul Nicolae Ciucă. „Vom lucra împreună cu noul guvern român”

Şefa Comisiei Europene, primul mesaj pentru premierul Nicolae Ciucă. „Vom lucra împreună cu noul guvern român”

Şefa Comisiei Europene a scris pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciucă în care l-a felicitat pentru noua funcţie şi i-a transmis că Executivul europeană va colabora pentru a găsi soluţii alături de Guvern pentru a combate pandemia.

”Felicitări Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcţia de prim ministru! Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa planul naţional de redresare şi rezilienţă”, a scris preşedintele CE pe Twitter.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Capitala mondială a vaccinării. Oraşul Sao Paulo, de 12 milioane …Incredibil cum a reacționat violonistul Ray Chen când o coardă …

Guvernul condus de Nicolae Ciucă a fost învestit, joi, după ce a primit votul Parlamentului. Miniştrii au depus jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Astfel, criza politică declanşată în urmă cu aproape trei luni s-a încheiat.

Felicitări @NicolaeCiuca pentru investirea în funcția de prim ministru!

Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluții împotriva pandemiei și pentru a implementa planul național de redresare și reziliență.

— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) November 25, 2021

Citeşte şi: Prima ședință de Guvern condusă de premierul Nicolae Ciucă. Ce priorități are noua coaliție

Totodată, deputaţii europeni au dat undă verde joi pentru începerea negocierilor cu Consiliul UE privind o directivă care va garanta tuturor lucrătorilor din Uniune un salariu minim corect şi adecvat. Negocierile pot începe de îndată ce Consiliul îşi aprobă propria poziţie.

Reunit săptămâna aceasta în sesiune plenară la Strasbourg, Parlamentul European a aprobat mandatul convenit de Comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale (EMPL), cu 443 de voturi pentru, 192 împotrivă şi 58 de abţineri, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul legislativului UE.

Citeşte şi: Încep negocierile pentru stabilirea unui salariu minim în Uniunea Europeană. În România se întrevede o creştere de 20-25% a acestuia

Citește și…

ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ! Anunțul venit chiar acum! ESTE CUTREMUR TOTAL

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV