Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre infectarea cu Covid: „Am primit mesaje care m-au tulburat”

Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre infectarea cu Covid: „Am primit mesaje care m-au tulburat”

Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre infectarea cu Covid. „Am făcut o scurtă analiză și am realizat că, în cazul meu, chiar și o boală e privită diferit, este un motiv de controversă dusă la extrem. Pentru că un influencer, în mod normal, nu are voie să se îmbolnăvească. El are ADN-ul unui extraterestru și ar fi caz de studiu la NASA să fie infectat cu un virus care e răspândit pe întreaga Planetă de mai bine de doi ani.

Un virus care a baricadat oamenii în casă, lăsându-i fără dreptul la libertate, care a îmbolnăvit președinți de stat, medici, oameni de știință ș.a.m.d. Practic, nu se aștepta nimeni pe raza Pământului ca tocmai Adelina Pestrițu, cu sânge de marțian, să se îmbolnăvească.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Lora şi-a pierdut un frate. Artista este orfană de ambii părinţi: …Mihaela Bilic dezvăluie planta care conţine cantităţi uriaşe …

Glumesc, vă dați seama, ca să subliniez absurdul unora dintre reacțiile pe care le-am primit. Pe toate fronturile, de la social media, pe site-uri cu profil informativ (ziare) până la oameni care nu m-au văzut în viața lor, cu toții m-au pus la zid și au început să emită tot felul de opinii și ipoteze exagerate, în timpul în care eu eram un om normal, bolnav, așa cum erau alte sute, mii asemeni mie.

Mi-am căutat puterea să înțeleg de ce chiar și în astfel de momente trebuie să fim judecați. Poate că dacă nu înțelegeam dorința de senzațional, această latură a mediei, nu mă limitam doar la un „Jurnal de izolare pe blogul meu, ci aș fi efectuat turul televiziunilor să fac demonstrații, însă unii n-au înțeles că eu nu sunt aici să demonstrez ceva, cu atât mai puțin ceea ce spun haterii sau cei care speculează astfel de momente”, a declarat Adelina Pestriţu.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, mărturisiri despre cum controlează căsnicia cu Virgil Șteblea: „Ne știm parolele, nu avem secrete. N-am întâlnit o relație perfectă”

Adelina Pestriţu, primele declaraţii despre infectarea cu Covid

Influenceriţa

a mărturisit că decizia de a nu mai apărea câteva zile pe reţelele de socializare a luat-o după ce a primit mesaje tulburătoare de la internauţi, în care îi doreau moartea.

„Am refuzat categoric tot ce presupunea apariția mea publică pe marginea acestui subiect, deși au curs invitațiile. Am primit, la vremea aceea, mesaje care m-au tulburat: „N-ai murit încă?, „Dacă nu mori de COVID, îți doresc să mori de cancer, pentru că ne minți”.

Le mai citeam între două injecții pe care mi le făceam singură în burtă, închisă într-un apartament, departe de cei dragi. M-au acuzat de tot ce se putea în legătură cu acest subiect sensibil. Și mult timp după. Unii oameni, care la diferență de câteva săptămâni mi-au scris că le-au murit părinți, prieteni, rude fix din cauza aceluiași virus păcătos despre care îmi spuneau, acuzator, că fabulez„, a mai spus Adelina Pestrițu pentru Viva.ro.

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV