Baraje CM 2022. Posibil şoc Italia – Portugalia în meciul decisiv! România ar fi avut un traseu imposibil

Baraje CM 2022. Posibil şoc Italia – Portugalia în meciul decisiv! România ar fi avut un traseu imposibil

Baraje CM 2022. Posibil şoc Italia – Portugalia în meciul decisiv! România ar fi avut un traseu imposibil. Vineri a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru calificarea la CM 2022 din Qatar.

Baraje CM 2022. Posibil şoc Italia – Portugalia în meciul decisiv! România ar fi avut un traseu imposibilAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Fanii revin în tribune. Când şi în ce condiţii pot fi prezenţi …Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi …

Serbia, Spania, Elveția, Franța, Belgia, Danemarca, Olanda, Croația, Anglia și Germania sunt echipele din Europa deja calificate la CM 2022.  România a ratat prezența la baraj, după ce au încheiat pe locul 3 grupa preliminară, la un punct în spatele Macedoniei de Nord. Elevii lui Mirel Rădoi ar fi avut oricum o misiune imposibilă. Fosta adversară a fost trimisă pe „traseul C”, acolo unde e află ultimele două campioane Europene, Italia și Portugalia!

România, în urma a treia la tragerea la sorţi pentru Liga Naţiunilor. Adversari de top pentru „tricolori”

Sistemul de calificare prin intermediul barajului este unul complicat. Aici au ajuns 12 echipe, ocupantele locurilor secunde în grupele preliminare și cele mai bune două formații din Liga Națiunilor (Austria și Cehia). Meciurile de baraj din primul tur se vor juca într-o singură manșă, pe terenul echipei mai bine clasate în preliminariile obișnuite. Vor merge mai departe şase formații. Acestea se vor duela după același sistem, astfel încât trei echipe se vor califica la CM din Qatar.

Traseul A

Scoția – Ucraina

Țara Galilor – Austria

Traseul B

Rusia – Polonia

Suedia – Cehia

Traseul C

Italia – Macedonia de Nord

Portugalia – Turcia

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV