EXCLUSIV | George Simion, atac necruţător la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu a avut măcar bunul simţ de a veni la şedinţa solemnă din Parlament închinată Zilei Naţionale. Se duce tot în judeţul Alba, numai că la golf”

EXCLUSIV | George Simion, atac necruţător la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu a avut măcar bunul simţ de a veni la şedinţa solemnă din Parlament închinată Zilei Naţionale. Se duce tot în judeţul Alba, numai că la golf”

Într-o intervenţie telefonică la România TV, George Simion a amintit că la şedinţa solemnă din Parlament de la care a lipsit Klaus Iohannis au participat ambasadori, foşti şefi de stat, dar şi Patriarhul României.

„Klaus Iohannis nu a avut măcar bunul simţ de a veni la şedinţa solemnă din Parlament închinată Zilei Naţionale. El doar la Samuel von Bruckenthal se duce…Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Cine e Dan Cărbunaru, jurnalistul ales să fie noul purtător …Adrian Câciu, ministrul Finanţelor: „Ce este important …

Tot în judeţul Alba, numai că la golf. Acolo se duce domnia sa. E incredibil! A fost Patriarhul României, au fost foşti preşedinţi de ţară, a fost toată lumea, au fost ambasadori.

Klaus Iohannis nu a participat la şedinţa solemnă din Parlament. Din păcate, l-am avut pe acest domn președinte al ţării timp de şapte ani şi dacă nu se schimbă un pic lucrurile pe scena politică, o să-l mai avem încă trei ani. Noi strângem în continuare semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis”, a declarat George Simion, vineri seara, la România TV.

Citeşte şi: România prelungeşte starea de alertă pentru pandemia COVID-19. Ce măsuri se relaxează – DOCUMENT. Lucian Bode: Nu trebuie să lăsăm garda jos!

George Simion merge de 1 decembrie la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Naţională

„Începând cu anul 2006, eu în fiecare an merg în capitala Unirii, la Alba Iulia, unirii Transilvaniei cu ţara. De aceea o să fiu şi în acest an acolo în capitala Unirii de la 1 decembrie 1918. Îi invităm pe toţi românii să ni se alăture de la ora 8 dimineaţa din faţa gării din Alba Iulia. Organizăm marşul tradiţional, marşul unirii Basarabia e România. Intrăm în cetate cu mii de steaguri tricolore.

E ziua naţională, nu e rost de protest. E sărbătoarea marii uniri şi aş invita toţi românii să nu uite de datele importante pentru neamul nostru, de aceea duminică sunt în Bucovina pentru ziua unirii Bucovinei cu ţara. Miercuri vom fi cu toţii la Alba Iulia”, a mai spus copreşedintele AUR.

De asemenea, deputatul AUR, George Simion, a mai spus că va participa la festivităţi, în pofida restricţiilor anti-COVID care ar putea fi impuse.”Şi anul trecut au fost restricţii şi noi cei de la AUR am fost mii de oameni acolo la Alba Iulia (…) De fiecare dată o să cinstim această zi importantă pentru neamul nostru”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, marii absenţi de la şedinţa solemnă din Parlament dedicată Zilei Naţionale a României

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV