Fanii revin în tribune. Când şi în ce condiţii pot fi prezenţi la competiţiile sportive

Fanii revin în tribune. Când şi în ce condiţii pot fi prezenţi la competiţiile sportive

Fanii revin în tribune. Când şi în ce condiţii pot fi prezenţi la la competiţiile sportive. Participarea la aceste activităţi este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 1800-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

Fanii revin în tribune. Când şi în ce condiţii pot fi prezenţi la la competiţiile sportiveAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi …Adrian Mutu, favorit pentru a prelua naţionala României

„Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competiţiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în şedinţa de Guvern de astăzi, pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la H.G. nr. 1183/08.11.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spaţii închise, cât şi deschise”, a precizat MTS.

Eduard Novak a făcut un apel la vaccinare. Ministrul demis al Sportului a fost aproape să-şi piardă tatăl din cauza Covid-19 VIDEO

„Este o primă măsură în favoarea sportului, pe care noul guvern o adoptă din prima zi, după cea de reorganizare a MTS ca Ministerul Sportului. Desigur, este nevoie de multă responsabilitate şi pe mai departe. Este nevoie de respectarea măsurilor în vigoare şi de continuarea campaniei de vaccinare, pentru că doar aşa putem limita efectele negative ale acestei pandemii şi reveni spre normalitate”, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak.

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV