Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie: „El nu mai este om de când s-a certat cu Marica”

Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie: „El nu mai este om de când s-a certat cu Marica”

Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie. În septembrie, Ilie Năstase a aflat de la soţia sa că a rămas fără propria academie de tenis şi s-a răzbunat pe ea, crezând că minte, dar, în urmă cu două săptămâni, adevărul i-a fost confirmat chiar de către Ciprian Marica, naşul, prietenul şi omul în care avea încredere.

Ioana Năstase, adevărul despre starea lui IlieAlte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Serghei Mizil, dezvăluiri despre conturile secrete ale lui Ceauşescu …Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Nuţu Cămătaru: „E …

„De aproape trei zile se află la Matei Balş, medicii au grijă de el, eu vorbesc cu el la telefon şi pe video. Nu am voie să intru. Când ne-am întors din Turcia, era foarte ok. Am mers la o clinică stomatologică să-şi rezolve probleme dentare, iar acolo a trebuit să-şi facă test. A ieşit pozitiv.

Nu se simţea rău atunci, mi-a spus că este bine, iar eu am plecat la Constanţa pentru că aveam treabă. Abia a doua zi au apărut simptomele, a început să tuşească, să nu mai aibă aer şi a mers la spital.

Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contactat şi virusul„, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro.

Citeşte şi: Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”

Soţia lui Ilie Năstase: „Am văzut cum se schimbă brusc la faţă”

„Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile.

„Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie”, aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva. Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut” tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ.

Am mai stat puţin şi am zis să-l sunăm pe Ciprian, să luăm masa împreună. Ne-am văzut la un restaurant din Herăstrău, aşa ca în familie, naşul cu finii. Atmosfera a fost relaxată, prilej cu care am decis să deschid subiectul despre Academie. L-am luat cu vorbă bună, apoi i-am spus ce am auzit şi a recunoscut. „Ciprian, este adevărat că i-ai luat ­academia lui Ilie?” iar el a răspuns „DA”, aşa foarte calm şi ­asumat.

Moment în care lui Ilie i s-a făcut rău. Am văzut cum se schimbă brusc la faţă. Ne-am ridicat şi am plecat acasă, iar acasă i s-a făcut şi mai rău, i-a scăzut tensiunea şi am ajuns la spital.

El are şi problemele de sănătate şi vă daţi seama că s-a complicat totul. Din clipa respectivă, Ilie s-a simţit tot mai rău, nu a mai dormit deloc. E ­distrus, nu-i vine să creadă că prietenul lui, naşul şi omul în care avea cea mai mare ­încredere, efectiv, l-a trădat în halul ăsta„, a mai declarat soţia lui Ilie Năstase pentru sursa menţionată mai sus.

Citește și…

Rafila arunca bomba zilei! ”O să vă dau o informație pe care nu cred că o știți.. „

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV