Nicuşor Dan anunţă că se va vaccina cu prima doză săptămâna viitoare

Nicuşor Dan anunţă că se va vaccina cu prima doză săptămâna viitoare

La sfârşitul lunii octombrie, Nicușor Dan spunea că nu a apucat să se vaccineze, pentru a fost infectat cu Covid, iar ulterior nu a avut timp să-şi facă analizele recomandate de medic. Primarul Capitalei a declarat vineri că a reuşit să-şi facă respectivele investigaţii, aşa că săptămâna viitoare se va vaccina, dar nu a precizat exact ziua.

Nicuşor Dan vrea să crească preţul gigacaloriei cu 70%. Majorarea tarifului a fost respinsă de consilierii generali

„Am avut niste investigatii de facut. Le-am facut. Saptamana viitoare ma voi vaccina cu prima doza”, a declarat, vineri, primarul.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Adrian Câciu, ministrul Finanţelor: „Ce este important …Emil Boc, despre noua coaliţie de guvernare: „PSD și …

„Există o opinie științifică, care este certă care spune că vaccinul reduce substanțial riscul de îmbolnăvire gravă. Asta este indiscutabil. Imediat ce fac acele analize (n.r. când se va vaccina). Nu a fost atât demult infectarea mea și nu am avut timp fizic să mă duc să fac analizele.”, a spus Nicuşor Dan, pe 27 octombrie.

Primarul Capitalei a fost aspru criticat atât de politicieni rivali, printre care Vlad Voiculescu, dar şi de medicul Vasi Rădulescu, care s-a oferit să poarte o discuţie lămuritoare cu Nicuşor Dan, pentru a-l convinge că vaccinul este sigur.

„Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureșteni, pentru că nu v-ați vaccinat încă.

Ați declarat că ați avut boala și vreți să vă faceți nu știu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozați anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinați acum veți avea o imunitate excelentă. Așadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă.

Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alți oameni pentru care dumneavoastră reprezentați un conducător. Dacă aveți o nelămurire, o frică, nu ezitați să-mi scrieți și vă răspund cu drag.

Mergeți AZI să vă vaccinați și să scăpați de întrebări, suspiciuni. Mergeți AZI să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat și e totul ok.”, scria pe Facebook Vasi Rădulescu, la o zi după declaraţiile primarului Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Emil Boc, despre noua coaliţie de guvernare: „PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică. Când joacă pentru România, dau totul!”

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV