OMS face un îndemn neobişnuit pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID. Toate persoanele nevaccinate ”trebuie căutate şi convinse să se imunizeze”

OMS face un îndemn neobişnuit pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID. Toate persoanele nevaccinate ”trebuie căutate şi convinse să se imunizeze”

Declaraţia aparţine lui Mike Ryan Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru situaţii de urgenţă. Oficialul consideră că în actuala conjunctură a pandemiei este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare, transmite agenţia EFE, citată de Agerpres.Alte Articole

Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. …

Primul caz de infectare cu noua tulpină de COVID din Africa, …Avertizare de călătorie în Grecia. Este COD ROŞU de vreme …

De asemenea, expertul OMS susţine că o altă prioritate trebuie să fie „garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate.

Citeşte şi: Bilanț vaccinare 26 noiembrie 2021. Numărul persoanelor vaccinate cu prima doză rămâne scăzut. Specialiștii anunță că valul 5 va lovi după sărbători

Mike Ryan a făcut aceste comentarii, după ce a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Citeşte şi: Maraton de vaccinare anti-COVID la MApN de Ziua Naţională a României

Citește și…

Vestea ANULUI pentru toţi tinerii din România! Premierul Ciuca a facut anuntul : Tinerii vor fi din nou recrutați în armată. Iata cum

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din… Iată cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV